![]() |
Pa80 tiho sustenje
kolege ne znam sta mi se ovo desava :S na pojedinim bojama mi se cuje kao vjetar neki :S izaberem neku boju i nista ne sviram samo je odaberem i onda nesto "huci" kao vjetar jel zna neko u cemu je problem ? i usput da pitam ako hocu da radim sistem na klavijaturi da brisem sve da li se brise i ovo sto je na disku i flash karti ?? pozz svima
|
Pa fijuce zato sto su prenatrpani efekti...A zanimljivo to da kod Korga pa50,60 taj problem ne postoji.Provereno.
Ne vredi ti to sto ces da formatiras karticu i ssd memoriju.PozZz |
uradio sam sistem i doslo je do sebe...a nisam htio da formatiram i karticu i ssd memoriju nego ako uradim sistem ono sa FADE IN / OUT zanimalo me da li se tad brise i ovo sto je na kartici ??
|
Ne brise se nista sa kartice. Ali, ja kad to radim, za svaki slucaj je izvadim. Sto se tice tog "vetra", to su u pitajnu efekti tipa imitacija gitarskog pojacala (OD-HiGain/Cho-Fl i slicni).
|
Uh covece:-O,i ja sam imao isti problem,stvarno je zbog efekta. Hvala;)
|
Evo da se i ja ubacim u ovu temu,Kupio sam pa 80 i imam isti slučaj sa ovim šumovima.Molim vas da mi objasnite šta treba da isključim na efektima da se to ukloni ...
|
kolega odi na menu eff,i promjeni tamo imas na c i d za zvukove, promjeni efekat i prestace sumit,pozzz
|
hvala prijatelju ,idem odmah isprobati pa se javim :)
|
I meni se to desavalo dok sam imao korg pa 80, vadilo mi je živce, te sam na kraju formatirao sve što se može formatirati, i stavio novi sistem. Od tada je dobro radilo.
|
Kod mene se isto to desava medjutim kod mene je u pitanju Audio in....
to je ulaz za mikrofon,i kad ugasim Audio in sum nestajee...Proverite da nije do toga... ;) PozZ.. |
Trenutno vrijeme na Forumu 11:18 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org