![]() |
yamaha psr 290 pomoc
pozdrav svima... skoro sam kupio psr 290 , pozstoji midi in i out put ali komp ga necita .... bukvalno nevidi nista. jel postoji neko resenje za to? hvala
|
Postoji resenje skini driver za njega za tu klavijaturu, i ako u klavijaturu ukljucis midi kabal u out onda moras u PC u IN da ukljucis zavisi sta hoces.
|
Nema nikakav driver nego postoji na klavijaturi "PC" dugme koje sluzi za midi konfiguraciju PSR 290 za rad sa kompjuterom. Naravno, prvo moras da spojis midi out i midi in preko midi interfacea sa kompjuterom.
|
stoji mi spojeno ....ali bas najbolje nerazumem spajanje preko interfacea sa kompjuterom ( ako mozes molim te da mi bolje pojasnis kako to da uradim )
hvala Dodato: i zanima me da li postoji mogucnost prebacivanja ritmova u tu taj model... na primer nesto od juznog vetra. hvala |
Imas li kakav USB to Midi interface ? Prvo ovo da znam pa da onda pisemo dalje.
|
imam midi kabl in i out... sa usb prikljuckom .
|
Odlicno, da li je instaliran diver za taj USB-Midi interface, mada postoji mogunost da nije ni potrebna instalacija jer interface radi na native bazi.
|
nemam drajvere ali prvi put je izbacio nesto -audio midi - tako nesto ,nemogu bas najbolje da se setim... ali nema drugih fincija neotvara nista,jednostavno nevidi... probao sam i na windows 7 ni on nista nevidi.
|
Moras da nabacis drivere,prvi put te je pitao ali ih nisi imao.Kad nabacis driver dobices jos jedan midi port pored ovog sto imas na muzickoj od kompa,pa ces u programu kojem radis moci da biras koji midi port ce da se koristi.Samo skini driver za taj kabal ili za tu yamahu.
A ako ne znas posle kako da ga snimis napisi koji sistem koristis pa da ti napisem kako. |
gde mogu da skinem ti drajvere jel moze neko da mi pomogne, ja to neznam da uradim...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 00:33 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org