![]() |
Novi os(2.02) za korg pa800 i pa2x
Novi OS za korg pa800 i korg pa3x na korgpa.com! Steta, nisam kuci da ga probam! Javite sta je novo!
|
Pa2X Operating System ver. 2.02
1. Lyrics - With some Standard MIDI File formats, Lyrics were not always shown correctly. 2. Easy Mode - The “Player 2” label was shown instead of “Player 1” 3. Media Mode - Loading Performance data from Pa3X could damage the internal data Ovo je sve od promena,nista bitno,treba li da prevodimo ako neko ne razume? |
Pa i nece puno koristiti ako su ovo novine,sto je vule nabrojao
|
jer to sve .ili,ima jos,..neka razlika sa predhodnim softwere.2.1??
|
To je sve .... to su informacije koje mozete procitati i na oficijalni sajt korgpa .....
|
jedno "kvik" pitanjce, evo sad cu ubacit u sint da vidim valja li ili ne.... idem na backup OS, i spremio sam prvo svoj set..... sad hocu da ocitam, kad mi pise compression i strihir, sta je to??? dal moram izbrisati sve semplove kad udjem u sound mode i record i media>erase (pa ono ssd-s) kad budem htjeo vratiti tj. load-irati svoj stari set.... Hvala puno :)
Dodato: evo ljudi ubacio sam.... niiista posebno..... tocnije 0 bodova...... :( |
Ne znam sta ste ocekivali da ce da se desi sa ovim update-om ali ako mislite da vam PA2 promeni boju za to mora da doplatite oko 1000 eura nije dovoljan samo update OS-a :lol:
Salu na stranu,ovime nisu resili ni ono cuveno selektovanje tempa nakon povratka iz npr. lyrics-a,po meni jedini nedostatak na PA2,izgleda da to nece nikad ni resiti na ovom modelu |
mislim da mlate praznu slamu sa tim glupostima,to nam nista pametno i novo ne donosi,da su neka ozbiljna firma dali bi ljudima besplatnu zamenu memorije,pucaju kao kokice,menjao sam je 3 puta vec:mad:
|
3. Media Mode - Loading Performance data from Pa3X could damage the internal data
Sta su mislili s ovim nisam bas naj bolje skonto |
Valjda to da ranije ako probas ucitati Performance od pa3x, postoji mogucnost da ti pokvari fabricke boje il ritmove. Sada su to ispravili.
Bar ja sam tako razumeo .... |
Trenutno vrijeme na Forumu 06:07 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org