![]() |
Behringer pmp 1000
Sta mislite o ovoj mixeti? Razmisljao sam da je kupim, pa mi treba strucnije misljenje.
|
pozdrav kolega
kao prvo svi ce ti reci bjezi od Behringera,jer svi su ogorceni na ovu firmu.Znaci ne samo oavj mix nego sve serije.Al da te malo utjesim ja radim na PMP 4000 vec nekih 3 godine i mogu ti reci da sam zadovoljan jer odradi posao, je da nije sve OK al za pare koju sam je platio 459,00 € i 3 godine garancije isplati se.Radio sam sa mnogim esdradnim zvijezdama i malo ko da se zalio i ako jeste to je oko echa,ali i onako koristim vokader tako da se to malo zamaze i svi zadovoljni.Do sada sam je odradio vise puta i nemam namjeru naskoro drugu da kupujem.Moram ti samo reci ovo je moje misljenje posto zvuk klavijature dobro zvuci a pjevaci nek se malo brinu za sebe.nemogu ni ja da kupim sve sto valja i sto je dobro i onako previse ulazemo a malo dobivamo ali opet kazem ovo ti je moje misljenjeu i ako znam da se mnogi nece sa ovim sloziti.Znaci moj savjet ti je ako sam radis i za manje svirke i manja mjesta moze pomoci jer nije skupa. toliko pozdrav nurfi |
Uz nju,obavezno korektor za struju,jer ima choper napajanje,osetljivo na slabu i losu struju,i ne ocekuj da radis 200 gosta s njom...za svirkice do 50,60 ljudi zadovoljavajuce..pozz
|
Ako vas ima 3-4 u grupi,i ako mislis za manje svirke eventualno do 100-ak ljudi(zavisno sta svirate,ali moze za misice) i uz neke 2 kutije moze da vam zavrsi posa,efekti ma koliko ih svi pljuvali mogu da zavrse posao (koliko se secam broj 91 je ok,Delay+reverb)
ali za vece svirke ces morati da iznajmis snagas i jos kutija... Pa za jedno godinu dve kad vam poraste apetit pazarite nesto ozbiljnije |
Trenutno vrijeme na Forumu 17:01 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org