YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Napad policajca na muziku!!! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=19691)

zoric 14.08.2011 02:53

Napad policajca na muziku!!!

Eh ljudi,sta sam doziveo pre pola sata......pandur dosao u lokal pijan ko guzica u pola jedan I rekao mi da gasim da je fajront! I nista ugasim klavijaturu,i lik mi trazi neku pesmu o kosovu.....posto je gazda rekao da nema nacionalnih pesama,rekao sam da neznam nijednu....u tom je trazio mikrofon a ja mu odgovorim da nemam mikrofon da neznam gde je pevac odneo mikrofon.....i ladno me lik dohvati preko stalka I poceo da me vuce prema sebi,u punom lokalu a ostali panduri stoje....I uhvatio me I vuce, klavijature samo sto se nisu skljokale,ali hvala bogu bio sam pribran pa sam ga vukao u stranu da me nevuce preko instrumenata, vec sa strane I poceo me vuci van baste.....I tu skoci gazda I neki lik I rastave nas,i tu odjednom neka cura pocinje da se dere na njega kako ga nije sramota da napadne jadnog decka, tj mene bez razloga I lik je uhvati za rep od kose I poceo je vuci po basti.....dosla interventna I ubacila ga u lokal jer su ga hteli lincovati.....i posle ga strpali u maricu I odvezli......haos sta reci eto vlasti u ovoj zemlji!

Sent from my Desire HD using Tapatalk

nikadvisekorg 14.08.2011 03:07

Odmah sutra tužba, pravac advokat i oderi govedo.

Dare 82 14.08.2011 03:31

Sledeci put zapamti,pikslu obavezno drzi na klavijaturi(pusio ne pusio) upravo zbog takvih situacija.Pa kad ti se tako namesti cim on pocne rukama a ti odma u glavu.

Marco7 14.08.2011 03:41

E moj druze i na znas kako bih ga momentalno nakautirao pa neka je i general armije!Tako su pokusala dvojica-trojica pa su pitali ko je ugasio svetlo!Tuzi govno odma sutra ili jos bolje sad ga odma prijavi u stanicu policije i nema odustajanja,terak dok ga ne suspenduju i dok ti se javno ne izvini smrad!!!
Postovano sa mobilnog uređaja

zoric 14.08.2011 04:20

Evo sad sam dosao kuci dao sam izjavu pre pola sata-sat....snimalo ga je sigurno 100 telefona verovatno ce neko da postavi na youtube pa cu da potrazim da vidite....

energy 14.08.2011 05:26

Tuzi ga odmah,posavetuj se sa nekim advokatom sto pre utoliko sutra ,postoji nacin da ga oderes od para ,a ujedno mislim da moze da ga kosta i znacke.....;).jel takvo govno ni netreba da bude pandur....

MikiB 14.08.2011 05:27

Pravac sud.....i neka nikad u zivotu ne kroci u stanicu....a najgore je to sto od 10 pandura 8 njih je ko ovaj....moj brat od tetke je pandur i ja nepricam s njim vec 6 godina,samo zbog takvog ponasanja...

Simke 14.08.2011 09:58

Naravno da ga trebas prijaviti i tuziti,ali ja bi ga cekao da obuce civilku,pa bi mu se mame n....ao...naravno da ne zna da sam ja,i da niko nista ne vidi!!

zoric 14.08.2011 10:06

Evo dosli su po mene da se javim hitno u stanicu jebo te,nisam ni spavao posteno vec treci dan u petak svadba celi dan,sinoc ovo,I sad isto idem raditi neku slavu sela.....I onda te drkaju jos......nema tih para brate koje vrede ovakvih stvari.

aleksandar031 14.08.2011 10:08

oderi to govedo makar,njima je najbolnije po dzepu,bagra je to

Trenutno vrijeme na Forumu 10:37

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org