YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   autoload set pa 80 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=19919)

igoranca 08.09.2011 23:49

autoload set pa 80

interesu je me postupak kako se sa flopia ubacje set u autolaod set na kartici

Minicevac 09.09.2011 00:31

To je neizvodljivo druze...Moraces jedno po jedno a ako pokusas da ucitas ceo autoload set recimo od nekog prijatelja koji ima pa80 napakovan je full 14mb recimo i posle toga odes da proveris koliko imas memoriju pisace ti da ti je kartica puna a neces imati unutra ni jedan jedini sempl...Nadam se da si me razumeo,jednostavno ces zbuniti klavijaturu.Reci mi sa bi zapravo hteo da odradis da bih ti pomogao;)

igoranca 09.09.2011 09:33

da li mozes mi objasniti kako da napravim svoj autoload set odnosno hteo bih da ubacim nekoliko lupovanih ritmova u njega

Minicevac 09.09.2011 13:19

E ovako...Sto se tice ritmova u autoload.set to znaci da ce oni biti na memoriji flash kartice.(ritmovi jos mogu da se nalaze na ssd memoriji i na hard disku ako ga imas u klavijaturi).Ritmove koje nameravas smestiti na flash nemozes klasicno ucitati preko opcije load vec ako mogu da se setim moras preko opcije copy...znaci copy from izaberes ritmove koje zelis ucitaci i copy to autoload.set...Ja bih to radio bas ako nemam mesta gde da smestim ritmove a iskreno imas mesta u pa80 i vise nego dovoljno a jos ako imas hd tek onda nema potrebe...Ja sam autoload.set koristio sa programe(semplovane harmonike,trube,sax.klarinet itd i za par drum kitova i lopova a ritmove nisam tu stavljao jer nisam imao potreba pored usera i hard diska...

igoranca 09.09.2011 13:31

probao sam preko copy ali nešto neće
Dodato:
kad hoću da copiram sa hd na crd pokazuje mi fail protekted a kartica je otkluljučana

Minicevac 09.09.2011 13:43

Ja sam to radio dok sam imao pa80 i cini mi se da se preko opcije copy...Kazi mi jel imas hard disk u klavijaturi(trebaju da ti svetle diodice sa gornjeg i donjeg reda istovremeno).Drugi nacin je da te ritmove koje hoces da ucitas u autoload setu, najpre ucitas te ritmove klasicno u user 1,2,3 i odatle ides save i otvoris set i sacuvas ritmove na crd(do sada si verovatno cuvao na fd ili hd).Proces ce trajati malo duze ali mislim da ces ovim procesom resiti problem!!!

igoranca 09.09.2011 13:52

imam hd i radi led i učitava te setove nism probao ovaj drugi način kad probam javljam se

Minicevac 09.09.2011 13:55

Probaj pa javi ali mislim da na ovaj drugi nacin hoce.Pozdrav!

igoranca 10.09.2011 09:43

probao sam ali nesto nece neznam u cemu je problem

max93 18.11.2011 15:36

Ugradio sam HD u svoj pa80. Moze li neko da mi objasni kako da ucitam ritmove na njega i da kad ukljucim da cita sa hard diska ritmovi budu poslagani tamo? Da odmah pustam ritmove kada udjem u hd...

Trenutno vrijeme na Forumu 18:00

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org