![]() |
Midi style problem - pitanje
Interesuje me posto sam skidao sa neta .sty fajlove sa ritmovima i pise da su sve za psr seriju. Neke mogu da pustim na sajzer a neke ne mogu kako moze da se konvertuju da bi pustio kod mene???
|
a sta ti je to "sajzer" ?
Mislis mozda sintisajzer,ili? |
Možda su neispravni ili uistinu nekompatibilni s tvojim strojem.
Probaj ekstenziju promijenit u .prs pa pokušaj opet. ;) |
@nesaband: jeste sintisajzer ja ga tako zovem pa sam se malo zaneo :)
@smuchac: sad sam proverio da su mi fajlovi ritmova u .sty pa cu da probam da promenim extenziju pa cu da vidim inace moj je sintisajzer psr450 uzeo sam ga da bi po nesto naucio ali fale mi ritmovi da bi svirao ovu nasu muziku tako da se sad zezam sa tim Hvala vam |
;),samo polako,vec ces se nekako snaci i nabaviti ritmove za tvoju klavijaturu.
kad skupis 25 korisnih postova ovde na forumu moci ces i odavde da skidas neke ritmove.Ako ti se zuri uplati neku donaciju za sajt pa ces odmah moci da skidas odavde ritmove. Da ona rec "sajzer" je za mene jako ruzna pa sam zato reagovao. pozdrav |
Evo pokusavam nesto skinuo sam sa neta neke turske ritmove pa sad uigravam malo ovu levu ruku koja mi je bila zakrzljavela posto na harmonici je puno lakse basirati nego na sintisajzeru.
Inace nemas frke oko ono u vezi "sajzera" ja ga tako zovem posto sam iz Skoplja pa onako mi ti slengovski :)) POZZZzzzz |
Nije to momce nikakav sintisajzer nego aranzer a ta dva instrumenta su kao lijeva patika i desno plucno krilo. Nego, bilo bi pametno da nam kazes koji je to "sajzer" kod tebe pa da probamo da ti pomognemo u vezi sa tim ritmovima koje ne mozes da ucitas.
|
tranzit,
napisao je covek - PSR 450. Moguce je, izmedju ostalog, da si si probao ubaciti ritmove sa .sty extenzijom od nekih novijih modela, pa stariji modeli ne citaju. Npr. Tyros 2 ne cita ritmove od Tyrosa 3. Mogu se konvertovati, ali je zvucno velika razlika ukoliko ritam sadrzi nove instrumente sa T3. Pogotovo ako su korisceni novi drum setovi, gde su elementi na drugim pozicijama, tj. dirkama. |
Ovo sa .psr extenziom fajlova ne prolazi uopste a od ovih .sty fajlova neke mogu da pustim i sviraju a neke kad pustim jedino sto se cuje je <tisina> :)
Valjda su to fajlovi sa novijih modela |
Nisam siguran jesli li točno ti to napravio,bez uvrede.
Spominješ .psr a ja sam rekao .prs što nije ista stvar. ;) |
Trenutno vrijeme na Forumu 20:54 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org