![]() |
milos1 - DEMO SNIMCI
Evo i mojih zivih rototoma ne loopova , svirka nije bila bas nesto ,al poslusajte...
|
Svaka čast, bez greške.
|
Sve je ok , samo mi nekako pre jak dobos i nema saund koji treba vec da izvines na izraz zvuci mi nekako vestacki kao da neko lupa po serpi , a ostalo sve ok .... hvala
|
Hvala na savetu kolega... ;)
|
dobar si kolega :) poz
|
Vidim da si mlad momak i dobro sviras ali klavijatura lose zvuci...
|
Fino zvuci svaka cast i dosta dobro sviras..nastavi tako dalje i nema da te boli glava...pozz
|
Ocigledno nastojis da sviras sto preciznije bez muljanja i to je najvaznije.
Stvar je ukusa po pitanju odabira boja i ritmova.Nekada neka sasvim druga boja mnogo bolje i punije zvuci od originalne i ja to cesto koristim jer jedno je svirati sam,a sasvim nesto drugo sa bendom. Samo ozezi ovo je odlicno. |
Pa80 stvarno zahvalna klavijatura... A jos u rukama kakav je ovaj talenat,,, dobija svoju najbolju dimenziju!
|
korg18
Vidim kakvih ima ljudi govore lose zvuci vako onako,mjesto sto trebaju da vicu bravo momak samo naprijed mnogi su i prestali se bavit muzikom,bar sto ih ja znam par momaka koji su se prestali bavit bas zbog ovoga,momak je mlad i extra je sve,neko nezna da upali kako treba klavijaturu kamoli sta da radi a bavi se time 10 ili vise godin pozdrav.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 09:04 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org