![]() |
Stimovanje boja na pa1x
Pozdrav svima,
Trazio sam temu slicnu ovoj, na pretrazi al nisam mogao da nadjem. Rec je o rasštimavanju boja(instrumenata)...Hocu da detuniram konkretno violinu (da lici malo na one violine sa Romanije i ostale tog tipa :lol: ) , al ne znam kojom opcijom se to radi. Usao sam u global, pa onda general controls, pa onda u master tuning i tu nasao ono sto mi treba, lepo sam rasštimovao al su se detunirali sve boje, a hocu samo jednu boju. Zna li neko kako se radi vec spomenuto rasštimavanje? |
Pa ne u Globala ..... sta znaci rec global ?! :)
Ides tu na pocetnu stranu na Tab sub scale i tu nastimaj skalu. Zatim memorisi ta boja na novo mesto u performance banka. Iiiii .... napisi mi postavke kako podesavas tu skalu da probam kako zvuci. Hvala ;) |
Citat:
P.S. Kad mi takav violinista dođe na svadbu i traži da mu na mixeru dodam "onog nečega" i malo "sounda" i naravno da ga pojačam iako nije ni probao kako mu radi instrument... :D |
Otisao si ti to na Kalesiju druze,ne vrijedjaj nam Romaiju,jeli tako Burli? ;) :)
|
Violine s Romanije. Jesu to one sto prate Zorana Kulinu? P.S. Malo offtopica, Burli, garant si svirao s njim, i ti Deki?
|
Citat:
|
E i meni to treba. Stvarno bi mogle neke instrukcije za pa80.
Hvala |
Izgleda da sam ja jedini koji nikada nije ni cuo takvu violinu a trazi da proba :)
|
Sto je bilo takvih "violinista" mene je Bog kaznio pa sam se potrefio da radim sa njima nekad xD,mada ima i dobrih nema sta...
Svira i onda pljune u civije da mu drze stim,daleko bilo xD Umjesto mikrofona stavljaju onaj dio od muzicke cestitke,razglednice sto svira "za Elizu" kad se otvori i napravi kablo,"ubode" u miksetu i kaze:"stimaj" i onda kad pocne da svira,cvrči ko' zaprška xD |
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:32 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org