![]() |
Ritam Srca - O Sanja Sanja
Da li neko ima namjenski ritam, ili bar da preporuči ritam sličan originalu, jer nekako ne ide baš svaka rumba za ovu pjesmu.
|
ja koristim za ovu pjesmu rumbu..dobro se uklapa
|
samo na brejkovima namjestis na synchro stop i recimo ako ides iz g mola, ides Eb O F sanja Gm sanja i zadnje sanja ti je prva doba
|
Citat:
|
Ima takva rumba negde u downloadu, sa ta tri pljeska u fill-in, e sad koja je ne znam, znam da je bila u nekom paketu ritmova za roland g seriju
Postovano sa mobilnog uređaja |
Druze samo Rumbu vozi za tu pesmu i to u malo brzem tempu ( oko 120) i nema promasaja. I da .... nemoj da se maltretiras sa (# i b) sviraj iz Am i gotova stvar. ;)
|
Citat:
Hehe druže moj, nije to za mene maltretiranje, ja uživam dok sviram, i ne mogu zamisliti sve pjesme da ih sviram samo u A molu :) Ne mogu zamisliti pjesme bez crnih dirki ;) |
Pa ti sviraj u Hm ..... ako ti je dosadan Am :) Salim se malo, ali stvarno mislim da nema potrebe da trazis ritam ili sta vise da pravis za tu pesmu.:confused: No kako god, i ako nadjes neki ritam za tu pesmu, voleo bih da ga cujem, jer mislim da nece biti daleko od klasicne Rumbe. ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:04 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org