YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Mobilna telefonija (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Android backup!! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=20719)

dalibor jarmina 29.11.2011 17:27

Android backup!!

Ovako, kopirao sam sve sa Samsunga Galaxy, znači sa SD kartice na komp., ali imam problem, neke foldere za koje znam milion posto da ima u njima slika, video zapisa i pjesama mi je stavio na komp u .exe file, i kad ih probam otvorit, izbaci mi novi prozor i praznu mapu, da li je to do windowsa (sedmica je u pitanju), ili nešto drugo moram napravit...još da napomenem da sam tu karticu već formatirao tako da ne mogu više pravit backup...

Dell 29.11.2011 18:10

Nisam siguran, ali mislim da si negdje zarazio sd karticu virusom. Jucer sam bas cistio tri flasha kod kuce i isto su se tako pojavljivali exe fileovi i neki folderi. A kad bi ih obrisao onda se opet pojave, srecom pa imam na istoj masini osim windowsa i opensuse, pa sam ih tu obrisao, a avg-om skinuo viruse. Mozda se varam, mozda je nesto drugo u pitanju, ima li ti na sd kartici neki file autorun.inf?

dalibor jarmina 29.11.2011 19:13

...

nema autorun, a i sumnjam da ima virusa zato što sam ih pregledao kad sam prebacio, a i nije mi pokazao nikakav "alert" kad sam prebacivao fileove

hakala 29.11.2011 23:24

druze probaj samo izbrisat ekstenziju .exe ostavi samo ime foldera pa ce mozda folder doci na svoje i moci ces ga otvarati.probaj to ako si siguran da nesto ima u folderu...

Vaxter 30.11.2011 05:21

Neče doći na svoje mesto.
Iz ovoga što do sada imamo od informacija, i meni liči na neki virus, i to windows virus.
Da li si fon povezivao kao USB disk na nekon drugom kompu?

dalibor jarmina 30.11.2011 11:37

Nisam ga povezivao nigdje, iskreno, to mi je od tate mobitel, pa sam uzeo da prebacim sve sa kartice zato sto ima puno slika i video zapisa od mojih klinaca na njoj...a tata nije sigurno nigdje ga povezivao
Postovano sa mobilnog uređaja

medyumau 30.11.2011 20:15

Citat:

Originalno postovano od dalibor jarmina (Post 198125)
Ovako, kopirao sam sve sa Samsunga Galaxy, znači sa SD kartice na komp., ali imam problem, neke foldere za koje znam milion posto da ima u njima slika, video zapisa i pjesama mi je stavio na komp u .exe file, i kad ih probam otvorit, izbaci mi novi prozor i praznu mapu, da li je to do windowsa (sedmica je u pitanju), ili nešto drugo moram napravit...još da napomenem da sam tu karticu već formatirao tako da ne mogu više pravit backup...

Folder options / Show hidden files

dalibor jarmina 30.11.2011 21:30

nigdje nisam napisao da su skriveni, nego da mi se ne otvaraju folderi kako treba...

Vaxter 30.11.2011 21:32

Meni je stvarno malo čudno.
Hajde napravi i postavi screen shot sadržaja cele kartice na Androidu.
Čisto da imamo bar još neku informaciju.

dalibor jarmina 30.11.2011 22:03

Dobro, ali sutra,...ne mogu većeras
Postovano sa mobilnog uređaja

Trenutno vrijeme na Forumu 01:27

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org