![]() |
Yamaha psr1500 - music finder
postovani ljubitelji yamahe.vec dugo vreme pokusavam da pitam nesto u vezi yamahe psr 1500 dali je moguce izbrisati musik finder i ubaciti neke druge stajlove po svojoj zelji unapred zahvalan koki iz ciriha
|
Imao sam psr prije 2 godine i koliko se sjecam moguce je brisati, dodavati praviti nove favorit grupe na music finderu! Koliko se sjecam tako je e sad mozda grijesim....
|
Skini s interenta free program Music Finder File Manager, u njega ubaci tvorničke postavke, obradi ih (obriši) i vrati tako nazad u klavijaturu.
|
Možeš tvorničke postavke u music finderu koje se nalaze pod "all" prepravljati po želji.Odabereš bilo koju stisneš dolje "edit",izbrišeš sve i staviš svoje postavke,naziv pjesme,ritam i tempo.Mjesto one orginalne pjesme ostaje tvoja.
|
Koliko vidim kokan traži način kako izbrisati originalne postavke i upisati vlastite. Da u klavijaturi ne briše jednu po jednu, ili da ne prepisuje tvorničke svojima, mislim da mu je najlakše s ovim programom na kompjuteru pobrisati sve i krenuti s vlastitima od početka.
A on neka izabere opciju koja mu je bolja i brža. |
Mislim da mu je bolje koristiti registracije umjesto ovoga music findera.
|
To je vec stvar organizacije, ja licno koristim Music Finder, a mozes da koristis i jedno i drugo. Ali to sad nije tema.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:37 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org