![]() |
korg pa3x - problem sa Lower
naime...kad udjem u RECORD i odradim neku izmenu na ritmu snimim ga i kad izadjem..string u levoj ruci LOWER pobrljavi totalno..svu harmioniju koju stisnem on zadrzava i ne pusta vec samo pravi zbrku..moram u gasis kljavu i ponovo je upaliti da bi sve proradilo kako treba..i tako jos uvek se nerviram...1.11 OS mi je instaliran
|
lower
Dosta rijetko mi se to desi,al ne moraš gasiti klavijaturu zbog toga,prebaci na SOUND mode,a zatim se vrati u Style Play onda prestane
|
jel to greska operativnog sistema? ili nesto drugo..
|
Instaliraj opet OS jer se to meni desavalo na starijim verzijama OS i sad na 1.11 nikada mi se vise ne desava!
|
1.11 imam instaliran
|
probaj shift+stop kad to zaglavi a i ja bih ti preporucio ponovo OS da instalises,ja sam imo kamaru problema jer sam bio pogresno instaliso,sad je sve OK
|
Citat:
|
Na starom dobrom Pa80 se taj problemcic resava jednostavnim pritiskom na Shift,drzis pritisnut i stisnes Start/Stop,mozda i kod velikog zmaja u tom zecu lezi grm ;)
|
Nece da se prekine tako nego mora da se prebaci Sound pa se vratis u Style play mode ali je to reseno na zadnjem operativnom sistemu!Samo nije lepo ucitan OS . . .
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:49 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org