YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Mobilna telefonija (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Iphone 3 ili Samsung Galaxy S+ (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=20850)

josipv 08.12.2011 18:13

Iphone 3 ili Samsung Galaxy S+

Dakle sta je bolje da uzmem,oba mobitela su nova?

RIDICK_XxX 08.12.2011 18:20

Po meni, Galaxy S+ ....imam Galaxy Ace i baš sam uspoređivo sa Iphone 3
i u mene Galaxy Ace je bolji, a taj S+ je bolji od mog Ace.....

Vaxter 08.12.2011 19:40

Ako je iPhone3G, u šta čisto sumnjam, onda je bolji izbor Galaxy S+.

Ako je iPhone3GS, izbor je malo teži.

• Ako ti je bitan veći ekran, prednost ima Galaxy S+.
  • Ako želiš da koristiš video pozive, 3GS tu nema šta da traži, obzirom da nema prednju kameru.
  • Galaxy S+ ima kvalitetniju kameru.
  • Galaxy S+ podržava HSDPA/HSUPA do bzine od 7200 Mbps, a 3GS samo HSDPA do brzine od 3600 Mbps.
  • Galaxy S+ dolazi sa 8 giga memorije, ali prihvata MicroSD memorijske kartice do 32 giga, dok 3GS ima memorije koliko ima (8~32 giga).

• Iako 3GS ima procesor na 800MHz, a Galaxy S+ na 1.2GHz, 3GS ipak mnogo fluidnije radi i manje koči. Ako hoćeš da na telefonu igraš igrice, 3GS je mnogo bolje ier na njemu rade uz mnogo manje "trokiranja". Generalno, to je najveća zamerka na rad Androida. Jednostavno nema dobru fluidnost rada sistema i sve se nekako koči, da ne objašnjavam zašto. iOS je, jednostavno, poprilično i kvalitetniji stabilniji sistem.
  • 3GS ima nešto kvalitetniju, iako slabiju, bateriju. Baterija mu ipak "duže drži".
  • GPS na 3GS radi mnogo bolje i preciznije.
  • 3GS ima mnogo bolji zvučnik na slušalici.
  • 3GS je mnogo kvalitetnije izrade i teže se grebe.
Sad, imaš prednosti za svaki, pa ti odljuči sam...

tonijo 09.12.2011 22:48

Ja imam i9000, kolega mi ima iphone 3 i po meni Galaxy je puno bolji izbor, meni radi perfektno, ima 8GB u njemu i još sam ubacio 16GB microSD, za slušanje glazbe perfektan, ekran 4", preko WiFi radi besprjekorno kada ga malo organiziraš aplikacijama koje su ti potrebne da se odlično srediti, bateriju možeš sam zamijeniti što je na iPhone malo veći problem, meni baterija traje po 4 dana s tim da ga nikada ne gasim ali samo nemoj dirati root mobitela i flasirati sotware jer tu onda počinju problemi sa trošenjem baterije.
Navigacija CoPilot Live također radi besprjekorno, Skype preko WiFi također odlično, jedino što nema blic za foto aparat, ali meni osobno ni ne treba.

Ukoliko ga uzmeš a trebaš navigaciju javi se pa ti pošaljem sve potrebno.

pozz

josipv 10.12.2011 08:14

neznam ni sam,idem ovih dana pa cu vidjet još,jedni mi kazu ovo drugi ono,svejedno hvala!

Čekaj,zar navigacija ne dođe instalirana vec u mobitelu?

tonijo 10.12.2011 08:51

Imam i na mobitelu ali traži data connect, internet.

Vaxter 10.12.2011 12:14

I kada dođe software za navigaciju, dođe neki lošiji.
Moja preporuka je iGo.
I još jednom, proveri da li je iPhone 3G ili 3GS.

josipv 10.12.2011 17:52

3gs je iphone.....

Vaxter 10.12.2011 18:08

Pogledaj razlike koje sam ti napisao, pa vidi šta ti je potrebnije od telefona.

josipv 11.12.2011 14:04

Ne kužim.sta je to &scaron????????:confused:

Trenutno vrijeme na Forumu 22:32

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org