![]() |
Pojacavanje sempla PA800
Drustvo, da li postoji mogucnost, da pojacam nekako sempl. Imam jednu jako dobru gitaru (kontru) ali je mnogo slaba. Pojacao sam je u onom ekvilajzeru (tamo gde su bubnjevi, basovi i ostalo) i dalje je jako slaba. Ostaje mi samo jos da sve smanjim na 10-ak, a nju da postavim na 127 i onda da mu ga dam po masteru (sto bi rekli Zemunci) :) , ali bice opasno kada promenim ritam, a zaboravim da smanjim master. :D
|
Mozes preko awave studio da pojacas, svaki ksf posebno, general-normalize, naravno ne treba preterivati samo,bolje manje da pojacas pa u klavijaturi da stavis vise oscilatora,nego da pojacas mnogo,pa posle da stavis 1 oscilator.Samo umereno
|
Uhh ... sta mi sve ti naprica za ovo kratko vreme :confused: Imaj u vidu da ja ovu klavijaturu imam oko dva meseca i da je jos nisam provalio. Zamolio bih te da me uputis korak po korak, ako si u mogucnosti, jer jedino tako mogu da dodjem resenja. :rolleyes: A ovaj awave je verovatno program za PC?
|
Nabavi program awave studio prvo pa cemo posle sve postepeno da sredimo
|
NAsao, skinuo i instalirao :) Ajmo dalje.
|
Citat:
|
Evo tranzit je to lepo objasnio,prati po uputstvu moze i tako da se sredi
|
Sve je to lepo, ali ja i da lje ne znam gde se nalazi sada taj "normalize" i sta da radim sa njim? :(
|
A jesi li proverio ti prvo u Sound - menu - Basic na drugu stranu dali je Level postavljen do kraja ?
A posle i u Sound - menu - Amp dali je Amp level do kraj (127). Mozda je sempl normalan al u sound je stsana boja ?! |
Bravo Aco :) To je bilo to . U AMP-u mi je bilo na 26 B-) Sada sljaka kao luda ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:59 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org