![]() |
wk8 set sa hard diska u komp
kako da izvadim podatke ili da ubacim jos neki set na hard.prikljuci nisu isti.jel ima neki konektor za hard pa na usb...ili kako vec.
|
Da, imas ovde platio sam negde oko 250 evra sa postarinom.
GEM Genesys and WK 4/6/8 USB 2.0 Interface |
mnogo to skupo.preskupo.mislio sam da kada izvadis hard pa tek onda da se konektuje sa ovim obicnim kompjuterom.mozda ima po ove radnje?kao neki adapter?
|
Mislim da mi je kolega iz Nisa koji je tada svirao GEM WK6 u to vreme pre par godina,rekao da kada je vadio podatke sa hard diska iz Gem-a,da je hard disk izvadio iz klavijature zakacio na napajanje valjda od kompjutera i da je prebacivao podatke sa hard diska u komp.E sada kako to sve ide mogu da pitam posle praznika pa javljam.Meni izgleda logicno da se hard disk nakaci napajanje kompjutera,da li moze direktno ili preko nekog adaptera javicu.
|
1 Privitaka
|
na napajanje ne sme da se prikljuci zato sto je komp.napajanje 12v.a hard od klavijature je na 5v.direktno przenje.e sad ovo na slici lepo izgleda i to je to.samo kad bi mogla slika da se pretvori u stvarnost.da li to ima negde da se nadje?posto sam se raspitivao po radnjama i kazu mi da to nema.
|
http://shop.rotronic.co.uk/shop/artikeldetail/index.html?Artikel-Nr=12.02.1057
ima sigurno jos na google ako trazis konverter konvertor usb ide 2.5 3.5. |
Trenutno vrijeme na Forumu 02:26 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org