![]() |
kupovina korga pa 80
nasao sam jednog korga pa 80 za 625 EURA, samo nema flash card,isplati li se uzeti korga za te pare koji je solidno ocuvan, i koliko ce me doci eura flash card od 16 MB ... pozzz
|
Mislim da ti se cijena flash carda krece oko 150 eura,nisam sasvim siguran ali mislim da je tu negdje.Sad ti odluci. ;)
_________________________ korg pa 50 & kolg le & korg x5d |
a moze li klavijatura fino zvucat sa Flash card od 8MB ??
|
MOze i to mnogo fino
|
Nije ti potrebna kartica od 16mb, ako se ne varam na njoj staje isti broj semplova kao na onoj od 8mb, samo je fora u velicini sempla!
|
varas se :) kako ce stati isto na 8 i na 16 mb,semplovi su toliki koliki su i sto imas vise memorije normalno da mozes vise semplova ubaciti.a moze se to i sa 8mb fino napraviti...
|
a koja je cijena flash kartice od 8 MB ??
|
može se naći po oglasima za 50-60e
|
pitao sam ovog momka sto prodaje,rekao je da je klavijatura odradila puno svirki...u dilemi sam jer sam naviko na SD karticu, a sad odjednom na disketu...
|
Ako je klavijatura ispravna ja bi je uzeo da sam na tvom mjestu,a kartice su oko 50 eur-a.poz.
Dodato: Nebrini zbog sd-kartice.Kod PA-80 imas hard disk i ubacis sta hoces samo ako je ispravan,prvo pregledaj klavijaturu posto je radila dosta svirki |
Trenutno vrijeme na Forumu 16:00 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org