![]() |
Keton audya ili korg pa2xpro (pa800)
Želim nešto uzeti ali ne mogu se odlučiti . Znam kako radi sd5 ketron ( fini meki ritam, sve dosta jednostavno ali nema semplove i to me ubija ! sad sam nedavno svirao na korg pa 80 i nemože se ni mjeriti sa kvalitetom ritma od ketron sd5 . Dajte neki dobar savjet što uzeti , jer ipak su ovo arangeri višeg ranga.
p.s: kolega je ima audyu i crkla mu mjesec dana poslije izlaska garancije , prodao ju je u manje od pola cijene samo da se riješi . strah me malo dati više od 3000 eura , pa da mi ubrzo rikne . bilo je i problema sa softverom ..... a što se korga tiće , samo sam tvorničkog na kratko probao , nije me se baš dojmio ! Neznam kako radi kad se napuca . pa800- vele ljudi da je to pa2x samo u jadnijoj odjeći !!! :) a jeftiniji !! ajde neki dobar savjet , što i kako ! trenutno imam novi korg m3, kojeg bi zamijenio i doplatio za pa2xpri ili audyu . |
da sam ja na tvom mjestu ja bih izabrao pa2x..bolji je od pa800 sigurniji,na njega se niko ne zali kao sto sam cuo da se zale na pa800..
|
Zale se na lampice!:lol: Najbolje bi bilo da probas i jedan i drugi... Sto se tice mene svakako Ketron.
|
Ja mislim da je bolje da uzmes novu masinu ! Pax2 ili Pa800 neces se pokajat.
|
Nije mi jasno samo kako mozete da preporucite coveku neku klavijaturu, a nije ni rekao sta od klavijature ocekuje niti kakvu muziku svira, koliko ima poznavanja oko sredjivanja klavijature...
|
daj objasnite covjeku zasto bi bilo bolje uzet Ketron/pa2x...
|
@milepsr
Pa lepo je pitao u naslovu sta hoce.....:rolleyes: |
ako mislis na audyu 5, uzmi je ako oces da ulozis truda u nju, za pax2pro ima poprilicno dosta materijala...
|
ja ovih dana planiram da kupim pa3x,a i dalje se divim ketron audyi,tako da postoji puno razloga zasto kupit neki instrument,sve fino saberes i oduzmes pa onda
|
Druze i ja sam uzeo pre neko vreme pa2x i nemam reci sta da kazem za tu klavijaturu.Sound je vise od odlican,za bubnjevi da ne pricam,imas dovolno ram za semplovi,znaci sve sto treba za jedna kalvijature da bude extra.Uzimaj pa2x neces pogresiti.Pozdrav
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:02 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org