![]() |
Toma Zdravkovic - Pustite me da zivim svoj zivot
ako neko ima akorde hvala !!!
Pitate me sto ovako zivim sto pred zoru zatvaram kafanu ciganima zadnju paru dajem kad sviraju pesmu moj Milane Ref. 2x Pustite me da zivim svoj zivot da se smejem i da suze lijem pustite me na miru da zivim i da svoju zadnju bitku bijem Pitate me sto ovako zivim sto mi srce u nocima pati zato srecu ja trazim u vinu cekajuci da se ona vrati Ref. 2x Svako nesto u zivotu voli a ja volim pesmu i kafane pesmom lecim moju dusu bolnu pesmom lecim moje stare rane |
Evo akordi od tražene pjesme....barem onako kako ja sviram....
Toma Zdravković Pustite me da živim svoj život Foršpil: Em, Am, Em, C, Fis, H Em Am H Em Pitate me sto ovako zivim D G sto pred zoru zatvaram kafanu H Em Am H Em ciganima zadnju paru dajem Am Em Am Fis H kad sviraju pesmu moj Milane Ref. 2x D G Pustite me da zivim svoj zivot D G, F da se smejem i da suze lijem Em Am H Em pustite me na miru da zivim Am Em Am Fis, H i da svoju zadnju bitku bijem Pitate me sto ovako zivim sto mi srce u nocima pati zato srecu ja trazim u vinu cekajuci da se ona vrati Ref. 2x Svako nesto u zivotu voli a ja volim pesmu i kafane pesmom lecim moju dusu bolnu pesmom lecim moje stare rane Jbga.....malo mi je razbucalo akorde pa nisu iznad slova gdje bi se otprilike trebali mijenjat..... |
1 Privitaka
Evo i malo ljepše verzije.....
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:52 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org