![]() |
Sa kompa na klavijaturu R-g600 MIDI
Molim Vas ,
na koji način da prebacim ritmove sa kompa u klavijature? imam folder sa ritmovima; juznjaki, rumba dvojka itd Trazio sam tu na sajtu ali nisam nasao. Hvala. |
O kojoj se klavijaturi radi ??? ako je u pitanju roland g 600 kao sto pise onda mozes da prebacis preko floopy disketa .sve zavisi sta imas :D
|
nemam floopy na kompu. imam usb midi kabel. zar ne mogu preko njega?
|
vrlo ednostavno. Formatiraj disketu na rolandu ili na kompu onda ubaci disketu u kompjuter odaberi ritmove koje hoces i snimaj ih na tu disketu. Sledece je da ubacis disketu u rolandu i loadujes na onih 8 user-a. Posto G-600 pamti ritmove ne moras da ih loadujes na svako prikljucenje klavijature ali uvjek moras imati i jedna BACKUP disketai to je sve... btw mozes da imas vise ritmova na tu disketu i uradis setova sa razlicitim ritmova.. pr. u jedan set ubacis 8 ritmova, a u drugi set ubacis 8 drugi ritmova i onda ih loadujes komplet u zavisnost na kakvu svirku ides .... ima puno postova za izradjivanje setova na G seriju, pa pretrazi malo :D .. pozz
Dodato: nisam siguran dali moze preko usb kabla da ubacivas u klavijaturu ali znam da mozes da kupis floppy citac koji povezes na kompu preko usb :) ... izvinjavam se jer kad je izasao tvoj post ja sam postiorao moj odgovor :D Dodato: koliko ja znam preko midi kabla na kompu u klavijaturu mozes samo da koristis neke boje koje se nalaze u kompu. pr bubnjeve, bass boje, solo boje, efekta i td..Znaci umesto da koristis boje u klavijaturu preko kompa koristis neke bolje, semplovane boje ali ne i da ubacivas ritmove :(... ritmove moraju da budu u klajvu ... :) |
stavio sam floopy, prebacio, ritmove ali sad ga klavijature ne prepoznaju. imam li veze sto su ritmovi od g800?
|
Nebi trebalo da ima razlike jedino ako ti nisu ritmovi od G1000
|
Pozdrav Fico. nije ,od g800 je.
pokusati cu kasnije, samo da djecu spremim spavati |
Ako ne uspije posalji meni na mail pa cemo nesto da resimo Ima mail u mom profilu
|
pise mi na klavijaturi UNKNOWN DISK FORMAT
|
@mariobjmario
Prvo formatiraj disketu u klavijaturi i tada na nju prebaci ritmove s kompa i iz nje u klavijaturu! |
Trenutno vrijeme na Forumu 18:49 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org