![]() |
Aca Lukas - Bele ruze
Ne pitaj me druze moj
Ne pitaj o zeni toj Nemoj drugu srce slomiti Kada znas da, da se ona Meni nikad nece vratiti. Ref: Bele ruze, bele ruze Bele ruze opet cvetaju A u mome srcu druze Crne kise opet padaju. Kafana je prepuna A ja nigde nikoga Nemam para nemam drugova Samo stari cigani moju pesmu sviraju Bele ruze opet cvetaju. Ref: A,a,a,a,a,o,o,o Padaju, padaju |
Aca Lukas-Bele ruze (Am)
Am Ne pitaj me druze moj C ne pitaj o zeni toj G---------------------Am nemoj drugu srce slomiti Dm------------C kada znas da, da se ona G--------------------Am meni nikad nece vratiti Ref. 2x C----------G Bele ruze, bele ruze Dm------------------Am bele ruze opet cvetaju Dm-------C a u mome srcu, druze G------------------Am crne kise opet padaju Am Kafana je prepuna C a ja nigde nikoga G---------------------Am nemam para,nemam drugova Dm Samo stari cigani C moju pesmu sviraju G-------------------Am bele ruze,opet cvetaju Ref. 2x Evo ovako napamet.Trebalo bi da je to to.;) |
Gm-------------------B----------------
Ne pitaj me druže moj, ne pitaj o ženi toj, F--------------------B---G7-- nemoj drugu srce slomiti, Cm-----------Gm----Eb-- kada znaš da, da se ona F---------Eb---F---Gm meni nikad neće vratiti. Ref: B---------F-----B--- Bele ruže, bele ruže, F------------------B---G7-- bele ruže opet cvetaju. Cm-------Gm-------- a, u mome srcu, druze. Eb-------F--------Gm-- crne kiše opet padaju. (2x) Kafana je prepuna a ja nigde nikoga nemam para nemam drugova Samo stari cigani moju pesmu sviraju bele ruze opet cvetaju Ref. 2x |
hvala ljudi, moze li harmonija forspila posto tu imam nejasnoce...
|
Gm--F--Cm--Eb--Dm
Gm--Eb--Dm--Gm--B--Cm--Dm--Gm /2x |
Nije u originalu, ali mozes i ovako ako ti zvuci zanimljivo.
Cm-----D7-Gm--F--Eb-- a, u mome srcu, druze. F--------Dm-------Gm-- crne kiše opet padaju. (2x) |
@koja Mislim da bi pre islo ovako.
G---------------------C nemoj drugu srce slomiti |
Ja sam napisao akorde iz originalnog tonaliteta,a posle svako moze da dodaje ukrase po zelji(ali da to bude u granici normale i da lici na nesto),da spusta ili podize kao sto je kolega @pin napisao taj deo(iz Gm):
F(G)--------------------B(C)---G7(A mol)-- nemoj drugu srce slomiti, Covek je dobio akorde,verovatnno je vec skinuo pesmu i tema moze u LOCK.Pozdrav! |
Trenutno vrijeme na Forumu 03:46 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org