![]() |
Jasar Ahmedovski-Jednoj zeni za secanje dugo
Koji ritam ovde koristite?
|
Rumba i dvojka u strofi.
Postovano sa mobilnog uređaja |
Rumba za forspil i za refren a dvojka u strofama izmedju.
|
A mogu li da spojim da u jednom ritmu recimo u rumbi namestim da mi u varijaciji bude dvojka?
Izvinjavam se ako je vec odgovoreno na to pitanje a verovatno jeste,ne radi mi pretraga ne znam zasto. Dodato: Imam PA60 inace. Izvinjavam se sto sam napisao u novom postu posto moze 5 minuta nakon postavljanja posta da se edituje. |
Ako mislis da npr na varijaciji 1 ima rumbu,a na varijaciji 2 dvojku to mozes da uradis tako sto sa nekog ritma kopiras varijaciju dvojku i postavis je na taj ritam koji ti hoces.Nadam se da me razumes.
|
Razumem ja sta hoces da kazes ali ne umem to da uradim,nov sam sa aranzerima tako da trenutno znam samo da promenim ritam,boju i to bi bilo to.
Na klaviru je sve bilo lakse...... :D |
Posto ne znas evo kako to mozes postupno da uradis:
Record>current style>Menu>>Copy Izaberes onda ritam sa koga hoces to da kopiras,izaberes sta hoces da kopiras(varijaciju,prelaz) i to ti je to.Kad sve to zavrsis sacuvas i kraj posla!;) PS.Drugi put koristi pretragu,mislim da je o ovome vec pisano na forumu,nemoguce da samo tebi ne radi! |
Hvala puno druze uspeo sam!
Ma nije do foruma do mene je,kad stisnem na ,,Pretraga'' nista se ne desava.Iscitao sam pravila i uvek pretrazim pre nego sto postavim nesto :) |
Nema na cemu,tu smo da se pomazemo.Pozdrav!;)
|
Kolega ti je sve objasnio,sad samo cepaj. :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:36 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org