![]() |
Gordana Lazarevic - Vidovdan
Vidovdan
u nebo gledam prolaze vekovi secanja davnih jedini lekovi Ref. 2x Kud god da krenem tebi se vracam ponovo ko da mi otme iz moje duse Kosovo Vidovdan k'o vecni plamen u nasim srcima kosovskog boja ostaje istina Ref. 2x Vidovdan oprosti Boze sve nase grehove junastvom daruj kceri i sinove Ref. 2x |
Uvod: Hm--G--A--D--Hm--G--A--D--Hm
Hm------ Vidovdan! Hm------------G----------Hm U nebo gledam prolaze vekovi , Em------------A--------D sećanja davnih jedini lekovi... Ref. 2x G----------------- Kud god da krenem, A7------------D------ tebi se vraćam ponovo, Hm---------- ko da mi otme A7----------Hm----- iz moje duše Kosovo? |
Probaj ovako:
Gordana Lazarevic - Vidovdan (hm) Ritam: 7/8 |hm-------|hm-------|G---A----|A7---D----| |hm-------|hm-------|G---A----|D--A-hm----| hm---------- Vidovdan... prelaz: hm--D--A--F#7 hm------------- U nebo gledam em-----F#7--hm Prolaze vekovi em-------------- Secanja davnih A7----------D Jedini lekovi G-------------------- Kud god da krenem -------------A7--D Tebi se vracam ponovo... hm-------------- Ko da mi otme A--------------hm--------- Iz moje duse Kosovo... |
hvala vam drugari,a znam da je pesmu u ritmu 7/8
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:39 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org