![]() |
roland e96 i mikrofon
jel moze da se poveze mikrofon sa klavjaturuom samo na banana ulaz?
|
Nemogu sad da nadjem jednu temu,gde je bilo pitanja za G600 da li moze mikrofon,ali se takodje govorilo i za E96....Valjda su je moderatori izbrisali....Bilo je odgovora da oni koji su imali E96 rekli da moze mikrofon na toj klavijaturi,jer ona u sebi ima ulaz za mikrofon (MIC),s tim sto nemozes da "upravljas" glasom,jer nema u sebi tzv. pojacalo za zvuk...Nije "iznevelisan" zvuk....Isplati se bolja opcija neka mixeta sa mikrofonom,i onda na njoj sve podesis lepo ekvilajzere i ostalo da ti glas bude ok i onda pevas....pozz
|
ma meni bilo danas hitno kada sam pitao ovo,prodajem rolanda pa zato sam i pitao hoce neki lik odmah i daje vise para nego sto trazim samo ako moze mikrofon
|
Onda moze.... :) Ja sam mislio da ces ti da koristitis,pa da ti kazem sta sam cuo i da ti unapred kazem da neces biti zadovoljan kao sto bi bio sa mixetom,ali ako je za prodaju,onda je ok....Kazes da ima ulaz i to je to.... :) Pozdrav i srecno u prodaji.... :)
|
hvala,ima kupaca nego ovaj davao vise :D
|
Citat:
|
Kada ubodes mikrofon u MIC IN ulaz u klavijaturu, mocices da se cujes, ali neces moci da kontrolises svoj glas....Imas ulaz za mikrofon, ali nemas efekte i nista drugo kao sto bi imao sa miksetom....Zato je mikseta bolja solucija, ali ako je prinudno resenje da koristis mikrofon na E96, onda ti moze pomoci bar malo.... ;) Pozdrav
|
Nazalost nemoze na e96 pokusavao sam :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:17 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org