![]() |
Ceca - Zabranicu srcu da te voli
ima li neko akorde za ovu pesmu
Moje su oci plakale moje su usne drhtale a tebe nije bilo a tebe nije bilo (2x) Ref. 2x Zabranicu srcu da te voli zabranicu dusi da ti prasta i u susret novoj zori poletecu drugome ko lasta Moje su grudi ceznule moje su ruze venule a tebe nije bilo a tebe nije bilo (2x) Ref. 2x Moje su suze padale moje su ruke trazile a tebe nije bilo a tebe nije bilo |
Em---------------
Moje su oci plakale ------------------- moje su usne drhtale Am--------Em a tebe nije bilo F------------Em a tebe nije bilo (2x) Ref. 2x Em---------D------------Em Zabranicu srcu da te voli G-----------D----------G------ zabranicu dusi da ti prasta --------------------Am-Em-D i u susret novoj zori D-----------------------------Em poletecu drugome ko lasta Em----------------------- Moje su grudi ceznule -------------------------- moje su ruze venule Am-----------Em a tebe nije bilo F----------------Em a tebe nije bilo Em------------------- Moje su suze padale ---------------------- moje su ruke trazile Am------------- a tebe nije bilo F-------------Em a tebe nije bilo |
Mislim da svuda gde je F treba Dm ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:46 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org