![]() |
Kupovina ručnog sata
Pozz forumaši i cenjene kolege.
Rešio sam da kupi ručni sat a nisam nešto baš pri parama i ni toliko upućen u razne modele. Nosio sam dugo vremena Seiko 5 Automatic i sada želim da se ponovim, pa bih voleo vašu pomoć, predloge i mišljenja. Pregledao sam stranice sa ponudom za srbiju (kupovina iz inostranstva za tako vredan predmet mi se ne radi) i nije loša. Preko 10.000 DIN ima satova bruka i prelepi su ali bih ja malo jeftiniju varijantu, do tih 10.000. Dakle: Da je cena do 10.000 Da je poznata marka (kinezi ne dolaze u obzir) Da je Hronograf Kazaljka ili Digitalni Kazaljka Da ima kožnu narukvicu Svi komentari i preporuke dobro došle. Hvala puno. |
FESTINA F 16235/2 moj favorit
|
1 Privitaka
Eh druže, mnogo tražiš za male pare ;)
Ako hoćeš nov kvalitetan sat, moraćeš bar duplo toliko da se otvoriš... U toj kategoriji i možeš naći neki Casio ili Seiko. Za 150-160€ već može da se nađe pristojan Fossil, ovaj na slici sam prošle godine platio oko 150. Ako uzimaš preko oglasa, vodi računa, obavezno traži račun i garanciju! Em ima koliko hoćeš kradenih po oglasima, em su replike dosta dobre pa se lako zeznuti :/ Pozdrav |
1 Privitaka
Ja imam sector sat i preporucujem ti da ga uzmes.Kosta oko130e i lepo izgleda,otporan na vodu do 100m dubine(ako ces roniti) :D i ima jako staklo tako da ce ti dugo trajati..evo slike
Fajl 5137 |
breitling for bently replica
nije pravi ali skupi malo para oko 15000 pa ces imati sat boli glava ja sam kupio sebi i mogu ti reci da kvalitet je super sat je kupljen sa stranice perfectwatches.net |
2 Privitaka
Za sada mi je ovo favorit:
Casio EFA-120L-1A1 Fajl 5138 ima puno opcija poput štoperice,alarma,merača temperature,svetla,kalendara... ali i ovaj je extra model samo sa opcijom hronograf Casio EF-336L-1A1 Fajl 5139 za Casio Edifice modele sam dobio preporuku a i stvarno su prelepi modeli i nisu skupi (ispod 100E). Otprilike takav izgled sa druge slike mi se svidja. Mada je eto prevagnuo onaj prvi zbog mnoštvo opcija. PS otvoren sam i za dalje preporuke. |
Trenutno vrijeme na Forumu 16:33 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org