![]() |
Korg PA50, Semplovi - program
Pozdrav. Da li mi mozete reci neki program da mogu semplove vuci sa kompjutera na korg PA50 putem USB midi kabla. Imao sam jedan program ali sam ga slucajno obrisao nezz kako se zove. I u njega ubacim semplove Korga Triton boje i vucem direktno na Korg PA50...
|
Probaj sa programom Kontakt
|
VSampler.... Kontakt itd....
|
Hvala vam puno. Evo skinuo sam Kontak 5 ver. pa cu prvo pokusat sa njim :) Jos jednom hvala na pomoci :)
Dodato: Jos da dodam koje formate semplova primaju ovi programi evo Vsampler radi ali nezz koji format od koje klavijature mogu semplove vuci sa tim programom ? |
Aman zaman, pa sta ce ti samplovi od kojekakvih klavijatura kad imas Kontakt 5 koji ce sa svojih skoro 70GB samplova sve klavijature za koje si uopste i cuo da popapa i to za uzinu i po kvalitetu i po sintezi i po mogucnostima. Kakve klavijature, kakvi bakraci.
|
Hvala tranzit , ali ja se bas ne uklapam dobro u tom programu Kontakt 5, dobro bi mi dosao neki tutorial :)
|
Vidi na netu,sigurno postoji negde.Ukucaj na google "kontakt 5 tutorial" ili nesto slicno i sigurno ce ti izbaciti nesto.Mozda ne postoji prevod na srpskom,ali ga na engleskom sigurno ima.Pozdrav. :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:40 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org