![]() |
Proka pesnik
Radi se o coveku seljaku iz sela Petrovcic u Sremu, tamo je blizu Vaxtera.Pesma me je odusevila (odmah sam ogledneo).a evo i vi prosudite sami, narocito Sremci.Inace Proka je i strastveni golubar
|
Hvala slanini :lol:
Lala iz ravnog Banata ... |
Proka je šou živi.
Obećao nam je da će, uz našeg lokalnog "istoričara" Đorđa Ćirkovića, pisati u sekciji "Čkalj" šimanovačkog portala. Dotični Đorđe je već uveliko u pisanju sremačkog rečnika koji postoji na portalu, a očekuje se još štošta zanimljivo od njih. Najavljuju i specijalne goste. Biće veselo... :)) |
Eeeee, Sremci ,Sremci.....
|
Vidi ovog Baaaaachvanina, sto je ljubomoran..:D
Pozdrav Neconix. Sinoc sam u Petkazanju gledao da ima i kod vas dobre slanine, Bora je bio u Zmajevu kod nekog coveka. |
Ima,ima...red sunke,red slanine pa tako jedno 5 6 puta,onda dzigernjace,pa svargle,i plekano bure puno cvaraka,sto bi rekli Japanci...ikebana...
|
To je ona slanina sto sam je uspio okusit kod Cirke i odmah sit bio :lol: :lol: :lol: Sunce mu zareno, pa jel ima imalo sarenila, a ne samo sapunjara? :D :D
|
|
Cudo je ta sremacka slanina... golemo cudo. Ne zna to niko kao oni... mogu da im ga... i italijani i spanci i portugalci (necemo pominjati sad dalmatince i hercegovce... hahahaha) ... naravno ako ljudi uopste dopuste.
|
6 Privitaka
He,he evo jos neka razglednica iz Srema...:D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:29 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org