![]() |
Problem PA-800...
Imam problem sa klavijaturom prilikom promene ritma...naime kada idem iz ritma u ritam,direktno bez stopiranja prethodnog,javi se neki strings koji se odmah nakon toga stisa,medjutim ta pojava se javlja samo kod pojedinih ritmova,a nemogu nikako da provalim zbog cega je to tako i sto se to javlja samo na pojedinim ritmovima,pa bih zamolio ako je neko imao slican problem da mi pomogne...trazio sam ovde na forumu ali nikako nisam nasao nista slicno...hvala unapred....
|
Pogledaj na tim ritmovima gde ti se javlja to na sts koji ti je strings stavljen u lower-u i podesi da ti bude strings isti ko kod onih ritmova koji ti ne prave problem probaj ovo pa javi.
|
Isti mi je strings,na to sam prvo i posumnjao ali opet isto...nije mi u istoj traci strings,na jednom ritmu mi je strings na ACC1 a na drugom ACC3....dali je to moguce da bude problem....???
Dodato: Cak sam pokusao,smanjio lover na nulu i mutirao na te ritmove i memorisao tako i opet se isto javlja....bas neprijatan osecaj usred svirke kada se to desava a naidje pesma sa dva ritma... |
pa zadnja opcija da udjes u record na tim ritmovima i da ih ponovo usnimis,pa probaj ponovo,,a ako nista ne upali..odradi ponovo sistem
|
Probaj da iskljucis onda single touch i menjaj ritmove tako ces videti da li je problem do ritma ili do boja na sts u tim ritmovima
|
Ja mislim da je problem u samom ritmu jer sam i ja imao slicne probleme ranije..
Caka je u tome sto ti je ritam originalno snimljen na, recimo 127 velociti level a onda je posle menjan i smanjivam, medjutim, u prvoj sekundi tvoj procesor ga procita po originalnoj jacini pa onda ove ostale parametre... Takodje moze biti i do jacine sempla u User mestima, posto su obicno user strings otpanjeni do kraja u user bojama a u ritmu su obicno izmedju 60 i 80 Ja bih promenio boju u ritmu ili bih isao u record mode i sredio jacinu tamo... To se najcesce zna javiti ako koristis "Style change" opciju Nadam se da ces srediti! |
Otkrio sam u cemu je problem...imam jednu gitaru u tim ritmovima koja mi je pravila proble,samo sam nju zamenio i vise tog problema nema...u svakom slucaju svima vama hvala na pokusajima da mi pomognete i pozdrav...
|
promjeni global setings stavi neki iz drugog seta
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:23 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org