![]() |
Ritam Srca - Marija
Boze, Boze, imas moci
posalji je u moje noci i u snove, i u javu hocu njenu kosu plavu Ref. 2x Cija li si, cija, prelepa Marija ko se budi kraj tvojih grudi ko te ljubi u ova svitanja i jos me muce pitanja Boze, Boze, sto je stvori ludo srce da mi gori i u snove, i u javu hocu njenu kosu plavu Ref. 2x Boze, Boze, drug mi budi pored mene nek' se budi samo ovu zelju imam zasto vise da je skrivam Ref. 2x Marija, Marija Ako moze akordi, hvala :) |
da nije ovako
Am-----------C Boze, Boze imas moci C--------D7-------G posalji je u moje noci Am------------C i u snove i u javu C-----------D7-----G hocu njenu kosu plavu REFREN:2x Am-----------D7-------G Cija li si cija prelepa Marija G------C---------B------C ko se budi kraj tvojih grudi Am------------D7-----G ko te ljubi u ova svitanja G-----------F---G---Am i jos me muce pitanja |
Am---------C--------
Boze, Boze, imas moci ----------------A7-Dm posalji je u moje noci Am-------C------ i u snove, i u javu ----------------D-G------E7 hocu njenu kosu plavu Ref. 2x Am-----------D------G---- Cija li si, cija, prelepa Marija ------C-------Bb----C--- ko se budi kraj tvojih grudi Am--------D----G------ ko te ljubi u ova svitanja -------(D)(Dm)-F-G-Am i jos me muce pitanja Boze, Boze, sto je stvori ludo srce da mi gori i u snove, i u javu hocu njenu kosu plavu Ref. 2x Boze, Boze, drug mi budi pored mene nek' se budi samo ovu zelju imam zasto vise da je skrivam |
Am-----------C
Boze, Boze imas moci C-----G--D7-------G posalji je u moje noci Am------------C i u snove i u javu C----G-----D7-----G hocu njenu kosu plavu REFREN:2x Am-----C-----D7-------G Cija li si cija prelepa Marija G------C---------B------C ko se budi kraj tvojih grudi Am---C--------D7-----G ko te ljubi u ova svitanja G-----------F---G---Am i jos me muce pitanja Boze, Boze, sto je stvori ludo srce da mi gori i u snove, i u javu hocu njenu kosu plavu Ref. 2x Boze, Boze, drug mi budi pored mene nek' se budi samo ovu zelju imam zasto vise da je skrivam |
Evo i ja da dodam nekoliko akorda (ovako mnogo lepše zvuči):
Am---------C-------- Boze, Boze, imas moci C-----E----C------Dm posalji je u moje noci Am-------C------- i u snove, i u javu C----E-----C-------Dm hocu njenu kosu plavu Ref. 2x Am------C---D7-----G----- Cija li si, cija, prelepa Marija G-----C-------Dm---C---- ko se budi kraj tvojih grudi Am---C---D7---G------- ko te ljubi u ova svitanja G-------C----F-G-Am i jos me muce pitanja Boze, Boze, sto je stvori ludo srce da mi gori i u snove, i u javu hocu njenu kosu plavu Ref. 2x Boze, Boze, drug mi budi pored mene nek' se budi samo ovu zelju imam zasto vise da je skrivam Ref. 2x Marija, Marija |
Citat:
Cija li si cija prelepa Marija ovako ja sviram :D |
Trenutno vrijeme na Forumu 18:14 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org