![]() |
Pitch Bender -Roland G800
jedno pitanje u vezi rolanda g800 .
Kako da iskljucim/ukljucim pitch bender na nekoj boji ? |
Neznam da li je moguce da se iskljuci PITCH BENDER skroz da ne radi, a podesavanja vezano za njega nalazis ovako:
- F2 (Param) - pa onda F3 (Cntrl) - dugmetom PAGE spustiti dole da nam sa leve strane ekrana vertikalno pise broj 3 (TRI) - sa prvim tockicem okrecemo i tu biramo na koji deo zelimo da izaberemo PITCH BENDER (UPPER 1, UPPER 2, LOWER, MANUAL BASS i MANUAL DRUMS) - sa drugim tockicem biramo intezitet PITCH BENDERA (od 0 pa do 24) Nadam se da si na ovo mislio....Pozdrav :) |
Fala puno za objasnenje , a mene ne samo sto ne radi pitch bender na nekoj boji nego nije bijo dobro nastelovan , a ja sam mislio da je pokvaren :">
Fala ! :D |
Imao sam i ja G 800 i koliko ja znam ne moze da se iskljuci skroz Pitch bender. Mogu samo da se rade ona podesavanja koja su vec objasnjena. Ako gresim izvinjavam se.
|
Da , ali mene na nekoj boji ne radi uopste , ali nema veze naso sam kako da ga napravim ;)
|
Na pojedinim bojama ti nije radio pitch bender,jer na njima nije bila podesena njegova vrijednost u opciji za podesavanje.
Kako doci do opcije za podesavanje pitch-a je objasnio AcaG600. I kada se podesi,mora se snimiti za svaku boju pojedinacno. A kad se sve zavrsi,onda snimiti kao .ups fajl na disketu,da se sacuva. |
Trenutno vrijeme na Forumu 08:04 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org