![]() |
KORG pa60 Split upper
Pozdrav kolege,
Kako mogu na Upperima da stimam split, npr treba mi da na 4-oj oktavi bude strings a na 5-oj harmonika. nadam se da sam dobro objasnio, nemam solo klavijaturu pa mi je to malo problem. Hvala |
I ja imam PA60 i kako su mi neki muzicari rekli na nasoj klavijaturi to nije moguce. :(
|
i ja mislim da to na pa50 nije moguce,cak ni na pa80 nije moguce.
|
Ja mislim da bi trebalo da može.... ali nisam 100% siguran jer nemam klavijaturu pored mene....
u svakom slučaju uvek možeš napraviti u sound strings kome najviši ton ide npr do c5 i narmoniku koja kreće od tog tona.... posle ih samo uklopiš u arr modu i to je to. |
probao sam tu opciju i radi mada je malo komplikovanije odnosno uper1 stavite da mu najvisi ton bude do trce oktave i tamo gde svirate ton je mnogo visok ,na oktaveru smanjite za dve oktave i to je to sto se tice upera 1 sad isto to morate da uradite s UP2 somo sto najnizi ton stavite da bude od trece oktave i na oktaveru povecate oktavu samo za uper 2 za dve oktave i to je to ,to upisete u Performanse ili STS.Rolandovi modeli cak iz 90-tik godina imali su odlicno i jednostavno resenje za ovaj problem dok je to jos uvek problem kod Korg-a
|
Nije moguce,to je bas njesra,ima lik na nekom casiju tu opciju,a na PA50,60 nema...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:03 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org