![]() |
PA800 pod racun uzimam(PA50,60 ,80 , RA800,EM2000)
Ponovo postavljam oglas iz razloga sto bi mozda neke od navedenih klavijatura ili modula uzeo u racun (normalno ako su ocuvane) Skreno bi paznju da mi se ne javljaju neki koji bi u racun dali nesto sem navedenog jer necu odgovoriti iz razloga sto su mi do sada poslali oko 50ak ponuda takvih da je smijesno i da ih navodim (razna auta,mixete,kutije a jedan je nudio gradevinski materijal) PA800 je star mjesec dana sa racunom i garancijom. Ponude posaljite na PP ili muzicar007@hotmail.com ili 00387 61 661630 Nermin
|
Pozdrav kolega. Gde se nalazis? Ja sam u potragu za pa 800.
|
Ja sam u Brcko-- Bosna.
|
kao prvo Nermine, kolko kosta taj tvoj korg? a kao drugo, kolko bi ti uracunao za jedan dobro ocuvan Roland EM 2000? posto imam
takvu klavijaturu jos uvijek je cuvam. |
Ja ti mogu ponuditi kubik kadrona, ostalo mi extra i imam jedan kuhinjski astal ako hos Nedime.
|
Posalji mi detlje u PM.
|
Sto bas u PM, tamo se svako ne salje.
|
djoro i asanjtunje poslo sam vam PM a cijena za pa800 je 1770 eur. star 1 mjesec,u kutiji, artist garancija godinu,racun,USB stic 500mb..
|
virac buraz, danke za PM .nisam jos sto posto sredio korgaru pa moram jos neko vrijeme ostaviti rolanda em 2000. cucemo se!!! vozdra.
|
Pa dobro, jel ovaj pa800 prodan vise, ili je isad aukcija u toku?
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:38 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org