![]() |
Cubase 5 problem sa Transport panelom
Pozdrav svima, imam problem sa programom Cubase 5, nestao mi je Transport panel ( nisam siguran da li se tako zove, uglavnom onaj deo gde se podesava tempo, ima start, stop, rec, loop i td ). Mislim da sam tome bio uzrok ja :D jer sam slucajno misem povukao taj deo previse na dole, i sada ne mogu da dodjem ponovo do njega. Pokusavao sam preko Transport -> Transport panel da ukljucim i iskljucim, medjutim nista se ne desava. Nailazio sam po internetu da neki savetuju da se promeni tj poveca rezulucija, ali mi je vec podeseno na najvecu mogucu (1280x1024). U pocetku sam mislio da mi nece pretstavljati problem, ali vec pocinje da me nervira :) Ako neko zna kako bih ovo mogao da resim, bio bih mu zahvalan !
|
=))=))=)) Spusti na Destkopu onu Tasklastu(Taskbar)ako je non stop ukljucena ako znas na sta mislim..Imas u systemu tu na windowsu tu opciju da podesis da ti Taskbar se sama iskljuci da tako kazem i kad ides na nju misem opet se pojavi...Podigni taj keyboard od cubase opet gdje hoces i to je to...Bar ja tako uradim i meni se to desavalo:lol:Valjda si me razumio sta sam htio da kazem,a ja ne znam te nazive kompijuterske na nasem jeziku...pozz
|
Ufff dobro je, uspeo sam :D Hvala puno na odgovoru, jeste dosta glupa stvar ali me namucila dosta :) U svakom slucaju hvala jos jednom !
|
kako si uspio:D
|
haha...koliko nas se samo naslo u tom problemu. Ali ovo uvik spasava sto rece kolega zeljko
Postovano sa mobilnog uređaja |
Ma daj covjece i ja sam se prvi put izmucio kad mi je pobjegla ta maska dole...jedva sam se sjetio kako da dodjem do nje i uspio sam nakon dugog razmisljanja kako da dodjem ponovo do nje:rolleyes:=))
|
=)) Ja sam isao desni klik na taskbar -> Propertis -> pa stiklirao auto-hide taskbar. A da zna da namuci, zna i to ozbiljno, a meni ni na kraj pameti da padne da pomerim taskbar :)
|
Pa jest moze i tako...vazno je da smo rijesili i taj teski i komplikovani problem:lol:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 12:48 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org