![]() |
usb-midi interface pitanje
Pozdrav.
Ima li kakva mogucnost da kad se poveze usb midi interface iz kompjuera diretkno u klavijaturu da zvuk bude normalan , da ne kasni :-/ |
Naravno da može, taj odziv, tj kašnjenje se naziva latencija, samo daj podatke sa čime raspolažeš da bi ti dali detaljnije odgovore.
|
Pa raspolazem se sa rolandom g800 i hteo sam da kupim usb-midi interface u jednoj muzickoj prodavnici , ali prodavac mi je rekao da moram da imam input/output kutiju za da mi nebi kasnio zvuk . E sad ja mislim da moze da se nasteluje da zvuk bude normalan bez te ''io'' kutije ...
|
Kašnjenje zvuka je ograničeno sa jačinom kompjutera i opterećenjem.
Ako koristiš kutiju tj.zvučnu kartu ona jednostavno rečeno pomaže kompjuteru sa obradom zvuka i smanjuje kašnjenje. Mislim da bi mogao dobiti kašnjenje s kojim se može svirati sa usb midi kablom ali samo "male zvukove" tj semplove . Za bilo šta ozbiljnije treba kutija... |
Vazno je napomenuti da obratis paznju na kablo koje kupujes , nemoj da te neko navrati na ono kinesko smece , kod vecine to pravi problem
|
1 Privitaka
naravno da necu kineski , a i nemam puno izbora zato sto u skoplju mislim da samo 2 radnje imaju usb-midi kabal. Ali necu jos to da kupujem sada planiram da kupim nesto vakvo kao na ovoj slici.:D
|
Ovo ti nije lose , jesil se raspitao za cijenu ?
|
Koliko ovo košta pa ću ti reći da li je bacanje para....
|
Ovo kosta 130-135 eura
|
1 Privitaka
A ovo košta 55 evra i ima sve što je potrebno i radi bez greške sa svim programima
http://www.roland.com/products/en/UM-1G/ Fajl 5430 |
Trenutno vrijeme na Forumu 14:53 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org