![]() |
style works
Pozdrav svim kada preradim ritam u style worksu on mi ga spasio kao ****.set, kako da ja sad ucitam samo taj ritam na klavijaturu korg pa 50. Ja ucitam taj novi set koji je napravio style works ali na kalvijaturu se nista ne mijenja, msm ne mogu da nadjem gdje je to ucitano ??
|
snimis na flopi ceo taj set,i pogledaj pod kojim brojem je taj ritam,na primer u user2 pod brojem u15,i odes na global,pa load one style,pa onda pisace ti load one style u11 u11,e ti umesto toga stavi u15 to u19,to je primer,koji ritam hoces da zamenis taj broj stavljas,ali pogledaj dobro pod kojim brojem je ritam koji menjas.
|
A zar ti nije jednostavnije da to snimis kao .sty Style?
Ja radim tako i nikad nisam imao problema... |
pa moze i samo syle da se snimi,upravu je kolega.
|
Citat:
|
Pa na kompu idi desni klik-rename i izbriši deo .set tj ostavi samo ****.Snimi tako na floppy/sd neznam koji pa50 imaš.Kad ideš load,prvo otvori(open) taj **** folder/set (izbaci ti:global,perform,program,style).Otvori sad style (izbaci ti: user01,user02,user03) pa otvaraj(open/close) sad ove user-e redom i negde ćeš naći željeni ritam.
|
ma komplikovan je style works
treba vremena dok se provali kako radit s njim... |
Ma nije tolkio komplikovam ja konvertujem ritmova i od midi file radim i do sad je super samo treba malo vremena dok se naviknes..
|
bar je meni uvijek na user01
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:42 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org