![]() |
|
Branoy - Demo Snimci
ev malo od mene, danas snimao, ponovo napravio triton rack za drum i bass sekciju, ostalo roland g1000 i solo na triton Le.
soundcloud sam napravio samo za my live stvari tu bar nece zakazati mp3 "nikad" haha. poz http://soundcloud.com/branoy-live |
Olicno zvuci!!!!!!!!!!!
|
Auuuu kakav drum.... :) :) :) Stvarno dobro radi G1000....Svirka takodje dobra....Samo napred.... ;)
|
stari dobri zvuk G serije,ja i dan danas patim za tim zvukom ali mi je bilo muka da je nosam G800 mnogo je tezak.
odlicni su ti snimci,samo smanji efekat,ima ga previse. |
Nikad nisam imao Rolanda,a uvek sam bio i "glasao " za nj!Ritam sekcija opasna,bubanj cist jasan,bas isto,ne treba kod G-1000 mudrovati i pametovati!Bravo,a sto se tice gospodina Korga,njega ne bih komentarisao,od njega i njegovih farbi i semplova mi je muka(imam ga i ja),vec vidjeno!
Sve ukupno,bravo! |
@nesaband Sto nisi kolega zamenio G800 za G600, jer je mnogo laksi, laksu dirku i u nicemu ne zaostaje za G800, sem sto nema Synchro Stop, ali ni G800 ne pamti ritmove posle gasenja kao G600...Meni je to prelomilo sto sam uzeo G600, a ne G800...Pozdrav
Postovano sa mobilnog uređaja |
bubanj i bas su sa tritona ,jel tako ?
Semplovi ? |
@AcaG600
nisam hteo da ostanem na staroj tehnologiji posto se pojavio GW8 sa kojim sam bio zadovoljan. |
@nesaband aaa ok....Opravdano....Novija sprava i bolje naravno....Pozdrav :)
|
ev malo od mene, danas snimao, ponovo napravio triton rack za drum i bass sekciju, ostalo roland g1000 i solo na triton Le.
Cova vam je fino napiso a vi mlatite o bubnju i basu s Rolanda....hahahaha |
Trenutno vrijeme na Forumu 10:45 |
|
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org