![]() |
Pa2xpro - problem sa ucitavanjem seta
Ucitao sam OS i resurse i ucitao nakon toga svoj radni set medjutim nije mi ucitalo semplove.U record kada udjem preko MULTISAMPLE svi semplovi su tu,ali nijedan ne moze da se cuje. Dok su u record,edit-u svi semplovi zamrznuti.
Takodje u sampling info pise ovako samples - 1413 drum samples - 395 multisamples - 69 RAM BANK: Bytes 134217728. Dodato: Kada pokusam posebno sempl da ucitam pojavi se prozor : Warning - sound loading was incomplete: some items are not found. Inace, oznacen mi je kvadratic PCM autoload, u preferences delu |
Ako si isao na FORMAT klavijature (sa Pa2X_format.zip ),pa posebno ucitao OS pa posebno RESURSE - nece ti raditi dobro klavijatura. Ako ides FORMAT,moras onda da ucitas onaj fajl koji u sebi ima zajedno i OS i RES ( Pa2X_os_res_v202.zip) .
|
vex, ovako, ugasio sam klavijaturu i drzao intro 1, da bih ucitao os. polse toga sam resurse ucitao preko full resource restore i isao na execute i ugasio klavijaturu
a ne znam sta da radim sa ovim fajlom od preko 100mb? za sta sluzi on |
Znao sam da si tako uradio :) skini ovaj veliki fajl OS+RES (taj od preko 100 mb - Pa2X_os_res_v202.zip )
Ajde lepo opet INTRO 1 - pa odradi FORMAT onim malim fajlom Pa2X_format.zip kad zavrsi format ugasi klavijaturu opet INTRO 1 i onda izaberi taj veliki fajl OS+ RES i ucitaj ga... zavrsi to i ucitaj svoj set i sve ce raditi. Zakljucak- pogresio si sto si odvojeno ucitavao OS ,odvojeno RES. |
Evo sad cu da probam da ucitam da vidim da li ce raditi;)
Dodato: Ne vredi,isto sve. Samo se cuju fabricke boje, semplovi ne:( Dodato: :mad: |
meni se to isto desavalo, ja sam vratio prethodni OS 2.01,i posle je citao i semplove...pozz
|
U mom Pa2x pro je zadnji operativni i po potrebi koristim 2 bekapa, jedan sa prethodnim resursima i jedan sa ovim zadnjim, gdje su odrađena određena proširenja boja i čitanja pa3 formata. Bilo koji da učitam, rade besprijekorno.Pokušaj da učitaš svoj bekap.:):)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:22 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org