![]() |
Gitarsko pojacalo Hollywood 2001 solid state
1 Privitaka
Kolege, imam neko gitarsko pojacalomarke HOLLYWOOD oznaka 2001 solid state. trazio sam svuda po netu, nigde nista.hteo bih da ga prodam ali se ne razumem u te stvari pa reko da pitam da neko mozda otprilike opise o cemu se radi i koliko se krece. Evo slike :
|
To je pojacalo italijanske firme "Meazzi" i pripada njihovoj seriji
"Hollywood" koja ja radjena davnih sezdesetih-sedamdesetih godina proslog veka.Vrednost pojacala i njegove karakteristike mi nisu poznate, ali pretpostavljam da ono za kolekcionare verovatno predstavlja raritet. Pozz |
Auuuu,hvala druze. sad bar imam predstavu neku o tom cudu koje razleva...:D
a kako se krecu cene za pojacalo te velicine, i jacine, ali ova moderna, tj polovna koja se koriste ne mora da su nova ili tako, ali koja se koriste danas? |
Ne mogu napraviti nikakvo poredjenje sa bilo kojim
pojacalom jer sam vec rekao da ne znam njegove karakteristike. Sedamdesetih godina sam imao gitaru firme "Meazzi" serija "Hollywood" model "Zodiac" i dobro se secam natpisa i oblika slova koji je bio isti kao na tvom pojacalu. Iako pojacalo moze nesto znaciti za kolekcionare(sto je samo pretpostavka), to ne znaci da ima neku veliku vrednost u Srbiji. Takva pojacala odavno nisu u upotrebi i pitanje je da li ces naci nekog ko je zainteresovan za njega.Nadam se da te nisam razocarao u pogledu tvojih ocekivanja sto se tice cene, ali to je samo moje misljenje.Mozda ce neko znati vise o ovoj temi, pa sacekaj da cujes i druga misljenja. Pozz |
Naravno. Ali u svakom slucaju ti jako hvala i na ovome.pozz
Dodato: Jel zna jos neko nesto o ovom cudu?:) |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:03 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org