![]() |
Ako me ikada sretnes
jel zna neko koji je ovo fabricki beat na pa80 ??
|
Pop beat, malo ubrzas.
|
probao sam al nije taj isti,i nema taj intro :S
|
Intro brate trebas sam da sviras. ovu pesmu ja radim na namenski ritam od sase matica - ko te ljubi ovih dana! Po meni extra zvuci! Jer ja taj ritam koristim i za Losu i za mnoge druge!
|
znam da sviram intro sam..on ovdje svira ovaj klavir na intru ali bas i ovo ostalo je na intru..a nasao sam ja neki pop ritam dobar je i sviram na njega..a inace beat koji koristim je onaj niko i neko od dejana matica on mi je bolji nego ovaj ko te ljubi ovih dana :)
|
moze i taj. Meni se ovaj ritam od matica svidja zbog fill 1. Ima neki smek :) preslusaj ovaj moj snimak
na 2:02 imas bas taj prelaz :) mada sve u svemu oba ritma zavrsavaju poso, ostalo je stvar ukusa o cemu ne treba raspravljati :p
|
aa znam imam i ja taj isti ritam ali eto naviko nesto na ovaj :) kao sto kazes sve je stvar ukusa,poslusaj moj demo snimak pa ces da cujes :) ovamo ima dobar prelaz kad uhvatis neki akord 7 i pritisnes fill 2 nadji ritam pa poslusaj :)
|
brate jel imas skype da se cujemo? treba mi neka obavestenja za korg pa da se ne jurimo ovde :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:33 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org