![]() |
Halid Beslic - Poljem se siri miris ljiljana
Sve sam ti dao
u ovom svijetu stradanja sve sam ti dao i prosjak post'o pijanac bez nadanja sve sam ti dao i prosjak post'o pijanac bez nadanja ref Poljem se siri miris ljiljana mirise cvijece k'o moja Dragana a male laste s juga dolaze k'o da mi ljubav tvoju donose U ovom gradu ja nemam nikoga umrijecu duso ako si njegova neka te prate stotine tambura umrijecu duso na tvojim rukama |
Em Am
Sve sam ti dao Em D u ovom svijetu stradanja Em Am Em D sve sam ti dao i prosjak post'o C D Em pijanac bez nadanja Refren C D7 G Poljem se siri miris ljiljana C D7 G mirise cvijece ko moja dragana Am D7 Em a male laste s ‘ juga dolaze Am D Hm Em ko da mi ljubav tvoju dono__se Prijelaz: F#m G# Bm H C D Dm Em U ovom gradu ja nemam niko___ga C D7 G umrijecu duso ako si njegova Am D7 Em neka te prate stotine tambura Am D Hm Em umrijecu duso na tvojim ruka__ma |
F#m--G#m--A--Hm--F#m----E------F#m----
Sve---sam--ti--dao--u ovom svijetu stradanja, F#m--G#m--A--Hm--F#m---E------D----------E----F#m-- sve---sam--ti--dao i prosjak post'o, pijanac bez nadanja, F#m--G#m--A--Hm--F#m---E------D----------E----F#m-- sve---sam--ti--dao i prosjak post'o, pijanac bez nadanja. REF: D-----------E--------A--D------------E-------------A---F#7-- Poljem se siri miris ljiljana, mirise cvijece k'o moja dragana, Hm---------E---------F#m--Hm------------E-----C#m--F#m-- a male laste s juga dolaze,---k'o da mi ljubav tvoju donose... D------------E---------F#m-E--F#m--D-------------E----------A--F#7 U ovom gradu ja nemam ni---ko-ga,----umrijecu duso ako si njegova, Hm-----------E-----------F#m--Hm-----------E--------C#m--F#m neka te prate stotine tambura,---umrijecu duso na tvojim rukama. |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:04 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org