![]() |
Yamaha psr 9000 pro,-problem hard
Kolega ima yamahu psr 9000 pro, koju je normalno ugasio,kada ju je drugi dan upalio, vise ne vidi hard.
Napominjem da sam napravio reset, da sam stavio novi os, da sam probao taj hard u svojoj 9000, i sve radi normalno. Ako tko ima kakvu ideju,molim neka napise. Hvala! |
A jel radi tvoj hard u njegovoj klavijaturi?
|
to nisam probao,ali ako radi njegov u mojoj, onda je hard ispravan.
|
1 Privitaka
Citat:
|
Neka taj tvoj kolega provjeri kontakte na IDE interfaceu za hard disk, to jest neka ih ocisti cistim alkoholom (spiritus 96%). Prasina je najcesci uzrok takvim problemima, a pogotovo ako je kolega cesto svirao po zadimljenim i prasnjavim prostorijama. Pored prasine, naslaze se i masnoca a problematicna je i nagla promjena temperature. Drugi razlog bi mogao biti da je IDE kontroler "ispustio dusu".
|
Hvala tranzit,kontakti su očišćeni i yamaha je proradila.
|
Citat:
|
E ljudi,ovaj @tranzit je stvarno doktor.uclanite se u klub obozavalaca mister tranzita.;)
|
Neso, evo sam pocrvenio koliko mi je neugodno radi tolikog obozavanja silnih obozavalaca... osjecam se vrlo obozavano =))=))=))
|
Da li još kolega koristiš CF karticu u 9000 pro i kako se pokazala pouzdanim u odnosu na hard disc.....da i ja sebi ubacim.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:46 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org