![]() |
KORG PA-800 Problem sa displejom
Gospodo kolege imam problem sa displejom na Korgu Pa-800,kad upalim klavijaturu sve je normalno ako prebacim na bilo koji ritam ili boju vraca me na ritam u gornjem desnom uglu,ako izadjem na EXIT onda prebaci na TEMPO VALUE.Promenio sam OPERATIVNI SISTEM medjutim isto se sve desava..Ako imate neko resenje vi napisite...Hvala unapred
|
Ne razumem u cemu je problem...
|
problem je u tome kad bilo koje dugme pritisnem posle nekoliko sekundi me vrati gde ono hoce ili prebaci na neku drugu boju ili ritam
|
Koliko dugo sviras pa800? Jel se to desavalo ranije??
Da li ti je upaljen dusplay hold i style change??? |
Korg Pa 800 sviram 5 godina i nikad mi se to nije desavalo,znaci dosao sam da radim u Crnoj Gori upalio klavijaturu i ne mogu je kontrolisati,menja sama boje i ritmove...ako pravim ritam i posle ga sredjujem u EVENT EDIT ja ne mogu pojacati jer me prebacuje na TRACK CONTROL napr.ili negde drugde..kazem menjao sam i Operativni sistem ali seisto desava,ne znam u cemu je problem
|
Sto ti kaze kolega,pogledaj da ti nije ukljuceno dugme Style Change.;)
|
De si bre Deki,zao mi je sto ti je kljava u kvaru,jbg,tako ti je kad sviras Pa800.....
Da nije otisao touch screen ili neki od tastera? Pokusaj da sve rastavis i da ocistis pa onda javi da li se isto desava. |
ma nije ukljuceno STYLE CHANGE
Dodato: gde si Bokaneee,ma nije,radi ali pritisnem neki ritam ili boju on promeni na drugu boju pa opet vrati...mozda se nesta izdesavalo prilikom transporta,stvarno ne znam..poludeo sam |
nagnijecio ti se displej. imao sam takvih problema sa extremom. otvori kljavu, i poravnaj nosace displeja, i nemoj ga pretezati previse i radice, jos bolje podbaci neke tanke sajbice pod nosace pa onda stegni. pozzz
|
Hvala u svakom slucaju...samo da kazem da mi se klavijatura stabilizovala i najverovatnije je bilo do transporta i moguca je varijanta da sam ugnjecio displej...sad je sve u redu
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:27 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org