YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Menjanje bubnja po varijacijama korg pa50 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=23273)

cirica 27.07.2012 22:10

Menjanje bubnja po varijacijama korg pa50

na postojecem ritmu imam 4 varijacije i sad bih hteo da memorisem razliciti bubanj u prvoj i drugoj varijaciji. Pokusao sam da u record modu promenim bubanj i da snimim to ali mi on u ritmu opet cita bubanj sa trece varijacije tj stari bubanj.

Kako da to sredim?

SasaIlic 29.07.2012 22:13

Neznam, dali moze to na pa50...nisam nikad probao, ali nigdje nisam nasao opciju, da mozes posebno za svaku varijaciju svoj bubanj. Drumkit kad namjestis je to to, mozes ga jos podesavati u meniju...jedino ako tamo ima nesto...:confused:

Vaxter 29.07.2012 22:33

Saša, zamoliču Vas prvi i poslednji put da ne pišete vipe postove tipa ne znam da li može.
Preplavili ste forum istima.
Vaših poslednjih 10 postova mogu shvatiti samo kao spam!

SasaIlic 29.07.2012 22:52

Sa par postova preplavio forum? :D A "ne znam da li moze..." napisao sam samo u ovoj temi... Postavio sam danas i neka pitanja, posto me je zanimalo par stvari, i to je spam? Svasta... nema problema druze, ali ovakav odnos...:(

Sorry za offtopic, necu vise da smetam

marko87 30.07.2012 00:15

@Cirica: Prijatelju nabavi styleworks i resis sebe muka. Otvoris ritam preko programa, i u Style editoru izmenjas ama sta god hoces.

cirica 30.07.2012 05:27

Ok, hvala. Pokusacu tamo. Samo mislim da mora da ima neka opcija i u klavijaturi za takvo podesavanje. Interesantno je da kad uzmem prazan style tj NewStyle i iskopiram npr 2 razlicite rumbe po varijacijama, svaka radi za sebe tj menja se kompletan program. Jedino na postojecem ritmu to ne mogu da prepravim! :(

BenoKorg 15.08.2012 16:07

mozes stavit drugi drumkit samo kad pravis novi ritam,ali ne mozes zamijenit na postojecem ritmu...;)

GALA 15.08.2012 19:21

jaooo majko sta vi nalupetate......ovako ne sjecam se vise tocno naziva na Pa50 ,na novijim se to zove (Orginal Style Sounds) i ima kvacica,sad boje koje su postavljene u REC modu za svaku varijaciju posebno ce vuci, i sve ce tako radit dok vani ne promjenis neki instrument...u menu udjes sad ta ti opcija stoji na nekoj stranici kod opcija mjenjanje kicka i snara dal prije toga ili poslje ne sjecam se vise,kod tebe nece biti da postavis kvacicu nego ce biti on/off ili yes-no ili tako nesto ne sjecam se neoj da te zbuni jer davno sam imo pa50

propenpop 29.11.2012 21:14

molio bih za pomoc, pri podesavanju pa50, aranzera, ona opcija effects sta praktikujete iliu sta treba, sta bi bilo najidealnije da stoji pod A B C i D za narodnu muziku?
unapred hvala.

Dell 29.11.2012 21:33

Sto se boja tice, jedan od njih bi trebao da ti bude cross delay

Trenutno vrijeme na Forumu 05:49

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org