![]() |
Haris Dzinovic - Pusti ljubav neka krene
Ja ne mogu nista da ti sakrijem
kad te vidim dusa mi se napije samo tebe cekam, tebi vjerujem daj mi ruku da te vise ne krijem REF. 2x Pusti ljubav, neka krene ja sam s tobom, ti kraj mene zauvijek, zauvijek Ako imas makar malo ljubavi sacuvaj je, za mene je ostavi lazu ako kazu da te ne volim evo, ja sam dos'o da te isprosim REF. 2x Pusti ljubav, neka krene ja sam s tobom, ti kraj mene zauvijek, zauvijek |
Evo ja cu bez instrumenta :-O
F------------------------Gm6---- Ja ne mogu nista da ti sakrijem Gm6----------------------F----- kad te vidim dusa mi se napije F-------------------------Gm6 samo tebe cekam, tebi vjerujem Gm6--------------------F--------- daj mi ruku da te vise ne krijem REF. 2x Bb------------------------ Pusti ljubav, neka krene F------------------------------ ja sam s tobom, ti kraj mene Gm6------F-------- zauvijek, zauvijek |
Evo ja ću sa instrumentom ;)
F---------------Dm---C----- Ja ne mogu nista da ti sakrijem C----------------C7---F----- kad te vidim dusa mi se napije F-----------------Dm-C------- samo tebe cekam, tebi vjerujem C----------------C7- F-------F7 daj mi ruku da te vise ne krijem REF. 2x Bb------------------- Pusti ljubav, neka krene F------------------------- ja sam s tobom, ti kraj mene C--------F-------- zauvijek, zauvijek |
Trenutno vrijeme na Forumu 14:14 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org