![]() |
iGO navigacija
pozz kolege jel zna neko mozda kako instalirati ovu navigaciju na xperia arc s..prebacim na karticu ali kako to sad da nadjem ne mob-u pa da instaliram,nigdje mi nema file manager ili tako neka opcija...
|
Ako ga i nema, mada ima, instaliraj.
Moja preporuka je ES File Explorer. |
pa ako je android telefon u pitanju, a pretpostavljam da jeste, lepo skini neki explorer sa marketa.....
|
android
Posto imas Android, moras da imas gmail adresu, sa njom se prijavis na "MARKET" ides na pretragu, ukucas file menager, preporucujem Astro, instaliras i to je to. :) ako ti trebaju nove mape za Igo8 javi se
|
Citat:
|
Da, sad m reče drugar da nema nikakav default browser na Arc S.
Ubaci ES i nema problema. |
hvala kolege evo nasao sam dodatno neki OI file manager pa sam to sredio...
|
evo opet mene ako neko bude mogao pomoci..ubacio sam navigaciju i sve uradio kako pise u uputsvu ali kad pokrenem pise mi "Program apllication database cannot be found" jel zna neko kako rijesit to ??
|
Hoće to sa piratskom instalacijom...
Ili nije prekopiran ceo iGO folder na karticu, ili njegov sadržaj nije kompletan. Nema trećeg. |
nasao sam na netu instalaciju i u komentarima sam vidio da vecinom svi kazu da radi samo ima nekih problema sa mapama ali da promijene mape i sve uredu.a kod mene nezz sta je..kopirao sam cijeli floder kako pise u uputstvu tako sam uradio...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:34 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org