![]() |
Zivko Savic - Hej postaru
</address><address> </address><address></address><address></address><address>brojim dane u daljini do povratka u selo svoje </address><address>već danima osta prazno kraj voljene mjesto moje </address><address>već danima osta prazno kraj voljene mjesto moje </address><address></address><address>hej poštaru moj drugaru </address><address>pozdravi mi ljubav staru </address><address>nje se srce ne odriče </address><address>poruči joj moj glasniče 2x </address><address></address><address>u daljini, u tišini, za tugu je srce znalo </address><address>živi draga i čekaj me ostade još dana malo </address><address>živi draga i čekaj me ostade još dana malo </address><address></address><address>hej poštaru moj drugaru...2x </address><address></address><address>osta draga osta mati, svi zajedno više nismo </address><address>već stotinu dugih sati očekujem njeno pismo </address><address>već stotinu dugih sati očekujem njeno pismo </address><address></address><address>hej poštaru moj drugaru...2x </address><address>...nje se srce ne odriče </address><address>poruči joj moj glasniče </address>
|
Pjesma snimljena prije skoro 40 godina.
Originalni izvodjac = Živko Savić Originalna izvedba - link: |
G----------C-----G
Brojim dane u daljini D7-------------------G do povratka u selo svoje G-----------C-------G vec danima osta prazno D7-------------------G kraj voljene mjesto moje G-----------C-------G Hej postaru moj drugaru D7-------------------G pozdravi mi ljubav staru C----------E7----Am nje se srce ne odrice D7-------------G poruci joj moj glasnice |
Trenutno vrijeme na Forumu 20:47 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org