![]() |
Weltmeister SUPITA-CANTORA?
Koja je razlika (ako ih ima) izmedju SUPITE i CANTORE i koju bi ste od ove dvije preporucili za tezgarenja?POZZ svima!
|
Bolja je Supita, gledano od svih aspekata. Cantora ima malo bolji dizajn.Pozz.
|
Hvala na odgovoru.Izgled mi nije bitan,bitan je kvalitet tona,mehanike,glasnoca,...
|
Supita naravno
|
SerCole !Bitan ti je kvalitet tona,mehanike,glasnoca,...ali neko treba da je vidi-preispita, dali ima te tonove koje treba da ima Supita, ili je neko napravio zamenu, cak shto vishe promenio komplet sa fasenima. Otvorite dobro oci, kada kupujete. Pozz.
|
Naravno shtimerserviser,nista bez provjere.
|
Za koliko para (EURO/KM) se moze naci dobra supita?
|
Cene su razlicite! Zavisi kojaje i u kakvo stanje,kako i od dakle je prodavac. Evoti i 1 primer od Ebay
http://www.ebay.com/itm/Super-German...item3cbcaebb92 |
2 Privitaka
Da li ima razlika izmedju Supita,posto sam vidio da ih ima sa dvije vrste oblika registara?Da li je to samo do godine proizvodnje ili ima neke klasne razlike?
Evo primjera: |
Registri kod prve harmonike su promenjene od CANTUS V.Mozesh i sam videti bar po MASTER registar u sredinu. Inace postoje i drugi tip ko patciji kljun koje su neznije plastike i pucaju. Takodje ima razlike u nutra pod dirkama, plastike ko flekne na zenskim shtiklama kako i mesingani granicnici /kako zadnji ceshalj/. Pozz.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org