nemanja 1982 |
23.09.2012 17:31 |
Dvojka Pa1xpro
Cao svima.Danima razmisljam da li da otvorim temu i konacno sam resio da otvorim. Juce sam kupio Pa1xpro kao nov,pre toga sam imao,ali sam ga prodao bio je u jako losem stanju.:) Da ne duzim mnogo.Probao sam brdo Set-ova,ritmova,odavde,cak sam i postavio svoj Set u download. E sad,mene muci Dvojka,ne mogu nikako da nadjem dvojku sa semplovanim elementima (Kick-om,Dobos-om,Kontrom) da to zvuci ''pravo'',kad kazem ''pravo'' mislim na pravu Dvojku kao sto svira zivi Band,sve mi to nesto zvuci ''plasticno'',cini mi se bolje mi je radio Pa80 dok sam ga imao (Bez flash).Slusao sam par ljudi ovde sto imaju Pa80,Dvojke su sredili neverovatno,kao da imaju ceo Band pored sebe. Sada ja Vas pitam da li neko ima takvu Dvojku i ostale elemente,a da zvuce bas zivo i da li je neko voljan to da postavi ovde? Izvinjavam se moderatorima,ako krsim neka pravila ili ponavljam temu ali nisam nasao nista slicno.Ne otvaram temu bezveze. Da napomenem,da sam odavde probao vecinu Set-ova. Jos jednom izvinjenje moderatorima,nadam se da nece zatvoriti temu.
Hvala unapred svima koji su voljni da pomognu. :)
|