![]() |
|
Violina za Triton-a
Da li ima neko ovakvu Violinu u KMP,KSF Formatu,cuo sam je skoro na jednoj svadbi,imao je jedan lik na TR. Hvala. :)
|
ja mislim da ovo nije sempl nego prava violina.....
|
Znam da je ovo prava Violina,nego pitam da li ima neko ovakav sempl za tritona,posto sam bas ovakvu violinu cuo kod jednog decka na Tr-u.
|
Violina je jos jedan instrument u nizu koji nikada nece moci da se izvede na klavijaturi kao sto moze prava violina.....jos nisam naisao ba sempl zive violine koja ce zadovoljiti moje kriterijume!
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 |
on mozda ima dobru violinu ali nemoze da bude kao prava nikad,,a drugo sto je mnogo bitno je da sve zavisi kako odsviras violinu,kao naprimer harmonika sempl,,jel kontas??
|
Citat:
Citat:
|
Jednostavno nisam naisao na sempl koji ima lep string vibrato....naravno pricamo o semplu gde bi loop vibrata pocinjao posle 1,5 ili 2 sec da ne remeti svirku i triler.nemam visoke kriterijume,samo zelim da nadjem sempl kakav zelim i kakav meni odgovara,a postujem i xp30 violinu ciju se i dan danas moze cuti na vecem broju synth/semplera.
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 |
Kako ne kontas? pa ako sviras harmoniku sempl nemozes da je odsviras kao neku flautu ili moss boju nego mora da se opredelis da zvuci kao kad harmonikas svira,na tome sam i misleo na kolegu sto je cuo kod nekog da ima slicnu violinu na tr.. Jel kontas sada??
Ne kontam :confused::confused::confused::confused:[/quote] |
Ili kad ljudi sviraju harmoniku na klavijaturi pa diraju pitch bend...
|
Eeeee... sad sve kontam =))=))=))=))
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:43 |
|
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org